Potmaat: 12 cmHoogte: ± 35 cmDiervriendelijk: Niet giftigStandplaats: Normaal daglichtWaterbehoefte: Weinig

Ananas Comosus Ananasplant

Ananas Comosus + Athene

Ananas Comosus Ananasplant

 15,95

De Ananas comosus is een groene kamerplant met volgroene bladeren een echte ananas bovenop! Een exotische toevoeging aan jouw…

Lees verder...

 15,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Ananas comosus is een groene kamerplant met volgroene bladeren een echte ananas bovenop! Een exotische toevoeging aan jouw plantencollectie. De Ananas comosus is een decoratieve kamerplant die de show zal stelen tussen jouw andere kamerplanten. Deze ananasplant wordt ook wel de anti-snurkplant genoemd (handig!). Hij geeft ‘s nachts namelijk zuurstof af en is door het enzym bromeliane een sterke ontstekingsremmer. Perfect voor in de slaapkamer dus.

De ananasplant is een kamerplant met hoge decoratieve waarde vanwege zijn siervrucht. Deze pineapple Bromelia is dan ook minder groot en wat donkerder dan de echte ananas die in de winkel ligt, maar verder identiek. De anti-snurkplant komt oorspronkelijk uit de oerwouden van Uruguay. Een fraaie botanische verschijning!

Let op! – De ananasplant is bestemd voor een decoratief doeleinde. De ananas boven op de plant is dus niet eetbaar.
Lichtbehoefte – De ananasplant kan goed tegen licht. Je kunt hem dus prima op een lichte plek met wat direct zonlicht zetten.
Water geven – Geef de anti-snurkplant water in de kelk. Zorg ervoor dat daar altijd een laagje water in staat. Besproei de ananasplant ook regelmatig.

 

Lees alles over Bromelia verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 35 cm

Diervriendelijk

Niet giftig

Standplaats

Normaal daglicht

Waterbehoefte

Weinig