Potmaat: 12 cmHoogte: ± 30 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht, SchaduwDiervriendelijk: Licht giftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Asparagus Plumosus Setaceus Sierasperge

Asparagus Plumosus

Asparagus Plumosus Setaceus Sierasperge

 10,95

De Asparagus plumosus setaceus is een vederachtige kamerplant en wordt ook wel de sierasperge genoemd. Bekend om de fijne naaldvormige blaadjes.

Tip: Bestel deze plant via een van onze voordeelboxen en pak je voordeel!

Lees verder...

 10,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Asparagus plumosus setaceus is een vederachtige kamerplant en wordt ook wel de sierasperge genoemd. De fijne naaldvormige blaadjes zorgen voor een unieke uitstraling. Op zoek naar een wilde kamerplant? Ga dan voor de Asparagus plumosus setaceus. De uitstraling van deze kamerplant is puur natuur en ongerept. We kennen deze kamerplant ook wel als de sierasperge. Met zijn frisgroene kleur past hij perfect in elk interieur. Bovendien is hij gemakkelijk te combineren met andere kamerplanten.

De Asparagus familie kent wel honderden soorten, waaronder de asperge. Zo’n tien soorten worden gehouden als kamerplant zoals deze frisgroene Asparagus plumosus setaceus. De naaldvormige bladeren doen je misschien een beetje denken aan die van een varen. Deze Asparagus plumosus setaceus zorgt voor een buitengevoel bij jou in huis!

Let op! – Over het algemeen is de Asparagus makkelijk in verzorging. Twijfel je over watergeven, doe het dan een keertje niet.
Lichtbehoefte – Bijna uniek in het plantenrijk: de Asparagus stelt geen hoge lichteisen en kan zowel in de schaduw als op een lichte plek groeien.
Water geven – De sierasperge is ook niet moeilijk als het op water aankomt. Zorg voor een vochtige grond, maar voorkom een plas water onder in de pot.

Lees alles over Asparagus verzorging!

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 30 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht, Schaduw

Diervriendelijk

Licht giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld