Potmaat: 12 cmHoogte: ± 30 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: Licht giftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Begonia Maculata Stippenplant

Begonia Maculata + Ferra

Begonia Maculata Stippenplant

 14,95

De Begonia maculata, ook wel stippenplant, polkadot plant of forel begonia, genoemd, is zeer geliefd om zijn gestippelde bladeren. Een prachtige, volle kamerplant van…

Lees verder...

 14,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Begonia maculata, ook wel stippenplant, polkadot plant of forel begonia, genoemd, is zeer geliefd om zijn gestippelde bladeren. Een prachtige, volle en kleurrijke kamerplant van zware kwaliteit! De vele bijnamen heeft deze kamerplant uiteraard de danken aan het gestippelde patroon op de bladeren. Een leuke groene manier om meer kleur aan je huis te geven!

De Begonia maculata is een kamerplant die in het wild voorkomt in vochtige warme en bosrijke gebieden. Hij is misschien klein, maar zeker niet fijn. Deze stippelplant is namelijk van zware kwaliteit en brengt grootse kleuren voort. De Begonia is een echte interieurplant die je veel terugziet op sociale media en in interieurbladen. Haal dit topmodel dus gauw in huis.

Let op! – De Begonia houdt van een hoge luchtvochtigheid. Zet hem dus liever niet boven de radiator.
Lichtbehoefte – De Begonia staat graag op een lichte plek, maar pas op met direct zonlicht. Daar houdt deze stippenplant niet van.
Water geven – Houd de potgrond van je Begonia altijd licht vochtig, en geef water in kleine beetjes. In de winter gaat de plant in ruststand, en heeft hij weinig water nodig.

 

Lees alles over Begonia verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 30 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Licht giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld