-11%
Potmaat: 19 cmHoogte: ± 65 cmDiervriendelijk: Niet giftigStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht, SchaduwWaterbehoefte: Gemiddeld

Calathea Warcscewiczii Schaduwplant

Calathea Warscewiczii

Calathea Warcscewiczii Schaduwplant

 24,95

De Calathea Warscewiczii is een prachtige kamerplant met een luxe uitstraling. Zijn fluweelachtige bladeren hebben een…

Lees verder...

 24,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Calathea Warscewiczii is een prachtige kamerplant met een luxe uitstraling. Zijn fluweelachtige bladeren hebben een licht- met donkergroen patroon en een paarse onderkant. Van oorsprong komt de Calathea uit de jungle van Zuid-Amerika. Hier geniet hij van de vochtige en schaduwrijke omgeving, die je thuis het beste na kunt bootsen. Zet de plant daarom niet in het zonnetje en zorg voor een hoge luchtvochtigheid.

Leuk om te weten is dat de bladeren van de Calathea Warscewiczii ‘s avonds dichtvouwen en ‘s morgens weer openen! Overdag zie je dus vooral de licht- met donkergroene bladeren. Wanneer de bladeren ‘s avonds dichtvouwen toont de plant de paarskleurige onderkant van zijn bladeren.

Let op! –  Calathea’s worden ook wel diva’s genoemd. Ze zijn prachtig, maar veeleisend. Geef de plant regelmatig wat aandacht en liefde; dan komt het helemaal goed!
Licht – Calathea’s worden ook wel schaduwplanten genoemd. Ze doen het dan ook goed op een plekje in de halfschaduw. Pas op met direct zonlicht.
Water geven – Zorg ervoor dat de grond van de Calathea Warscewiczii altijd licht vochtig blijft. Als de grond te veel uitdroogt zullen de bladeren gaan krullen. Zorg voor een hoge luchtvochtigheid.

Lees alles over Calathea verzorging.

Extra informatie

Potmaat

19 cm

Hoogte

± 65 cm

Diervriendelijk

Niet giftig

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht, Schaduw

Waterbehoefte

Gemiddeld