Hoogte: ± 30 cmPotmaat: 14 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglichtDiervriendelijk: Niet giftigWaterbehoefte: Weinig

Ceropegia Woodii Chinees Lantaarnplantje

Ceropegia Woodii P14

Ceropegia Woodii Chinees Lantaarnplantje

 23,95

De Ceropegia Woodii is een echte favoriet onder de hangplanten. Deze makkelijke, snelgroeiende kamerplant staat ook wel bekend als…

Lees verder...

 23,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Ceropegia Woodii is een echte favoriet onder de hangplanten. Deze makkelijke, snelgroeiende kamerplant staat ook wel bekend als Chinees lantaarnplantje of string of hearts. Met zijn grijsgroene patroon en paarse onderkant is de Ceropegia Woodii mooi om te zien. Bovendien groeit de hangplant bijzonder snel. Wat je hiervoor terug moet doen? Vrij weinig! Het Chinees lantaarnplantje behoort namelijk tot de vetplanten, wat betekent dat hij makkelijk is om te verzorgen. De plant heeft niet veel water nodig en is niet kieskeurig over zijn standplaats.

Let op! – De Ceropegia Woodii is makkelijk om te verzorgen, maar heeft één zwakte: te veel water. Zorg ervoor dat de potgrond altijd is opgedroogd voor je weer water geeft. Twijfel je of de plant water nodig heeft? Wacht dan nog even.
Licht – Hang het Chinees lantaarnplantje op een zeer lichte tot mild zonnige plek. Een wat donkerdere plek mag ook, maar houd er rekening mee dat de bladtekening hier kan vervagen. Deze wordt mogelijk egaal groen.
Water geven – Geef één keer per week water in de zomer, net voldoende om de aarde vochtig (maar niet nat!) te maken. In de winter mag je iets minder geven dan in de zomer.

Lees alles over Chinees lantaarnplantje verzorging.

Extra informatie

Hoogte

± 30 cm

Potmaat

14 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht

Diervriendelijk

Niet giftig

Waterbehoefte

Weinig