BESTSELLER
Potmaat: 12 cmHoogte: ± 30 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: GiftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Clusia Rosea Princess Handtekeningenboom

Clusia Rosea Princess

Clusia Rosea Princess Handtekeningenboom

 9,95

De Clusia princess is een sterke kamerplant met frisgroene bladeren. Zijn takken zijn eerst groen, maar worden na verloop van tijd bruin. Zo lijkt deze plant steeds meer op een miniboom…

Lees verder...

 9,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Clusia princess is een sterke kamerplant met frisgroene bladeren. Zijn takken zijn eerst groen, maar worden na verloop van tijd bruin. Zo lijkt deze plant steeds meer op een miniboom in jouw woonkamer. De Clusia princess staat bekend als een sterk luchtzuiverende plant. Van oorsprong komt de Clusia uit tropische gebieden van Centraal- en Zuid-Amerika. Hier wordt de plant vaak als onkruid gezien, omdat hij behoorlijk kan woekeren. Als kamerplant gebeurt dit natuurlijk niet; binnenshuis is de Clusia de ideale kamerplant. Makkelijk om te verzorgen, mooi om te zien, met een rustgevende uitstraling.

Leuk om te weten: de Clusia wordt ook wel Handtekeningenboom genoemd, omdat je op de bladeren kunt schrijven. Dit doe je door er voorzichtig in te krassen, bijvoorbeeld met een satéprikker.

Let op! – Krijgt de plant gele of bruine vlekken? Dan staat deze op een te lichte plaats. De Clusia is giftig. Zowel de groene vruchten, als het sap uit de plant is giftig voor mensen en huisdieren.
Lichtbehoefte – Zet de Clusia op een lichte plek, uit direct zonlicht.
Water geven – Houd de potgrond in de lente en zomer constant licht vochtig, door de kamerplant regelmatig kleine beetjes water te geven. In de winter mag de potgrond kort opdrogen voor je weer water geeft.

 

Lees alles over Clusia verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 30 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld