Potmaat: 21 cm, 30 cmCombideal: Combideal

Zonnig Trio 3 stuks

Zonnig Trio

Zonnig Trio 3 stuks

 314,95

Wat is beter en leuker dan één grote plant? Drie grote planten! De Ficus lyrata, Strelitzia Augusta en de Musa Dwarf Cavendish.

Lees verder...

 314,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-5 werkdagen

Beschrijving

Let op: voor dit product geldt een levertijd van 1-5 dagen. Er geldt een kleine toeslag voor verzending van extra grote planten naar België. 

Wat is beter en leuker dan één grote plant? Drie grote planten!

De Ficus lyrata wordt ook wel vioolbladplant of tabaksplant genoemd en is een groene, luchtzuiverende kamerplant.  De grote groene bladeren met gele nerven zijn vaak rond of hartvormig, en lijken qua vorm een beetje op viooltjes! De Ficus lyrata is een erg populaire kamerplant vanwege zijn opvallende uiterlijk. De vioolbladplant wordt in het wild wel 20 meter hoog en de bladeren kunnen een doorsnede van een halve meter krijgen. Hij komt voor in het westen van Afrika, waar de bladeren worden gedroogd om de buitenkant van sigaren mee te maken. Vandaar de bijnaam tabaksplant!

De Strelitzia Augusta van 180 cm hoog en komt rechtstreeks uit de tropen op Tenerife. Deze plant staat bekend om zijn grote, groene bladeren en karakteristieke scheuren. Dit unieke karakter geeft de deze grote Strelitzia zijn charme! De Strelitzia staat symbool voor onsterfelijkheid en vrijheid. Als je geluk hebt kan deze kamerplant prachtige bloemen produceren maar dat zien we maar zelden gebeuren in de woonkamer. Maar niet getreurd, de donkergroene bladeren geven al plezier genoeg! In de natuur en kwekerij zal het vaker voorkomen dat de oudere exemplaren bloemen geven. In onze woonkamers blijft het een groene kamerplant.

De Musa Dwarf Cavendish, ook wel bekend als de bananenplant of dwergbanaan, is een prachtige groene kamerplant. De grote, groene bladeren met donkere vlekken creëren een echt jungle-gevoel! Naarmate de plant ouder wordt, zullen de donkere vlekken vervagen ofwel verdwijnen. Musa’s komen vooral voor Zuid0ost-Azië en hebben zich vanuit daar verspreid naar andere gebieden. De naam ‘dwarf’ is een beetje misleidend. De kamerplant kan uiteindelijk wel 2 meter hoog worden, maar dit is nog klein vergeleken met andere soorten Musa’s!

Klik voor extra verzorgingstips op de naam van elke plant.

We kunnen niet garanderen dat de manden Vic en Jack waterdicht zijn.

Hoe wordt deze combideal van grote planten verzonden?

Deze groene kamerplanten wordt geleverd zonder sierpot. Alle extra grote kamerplanten worden verzonden in speciale verzenddozen. Deze zorgen ervoor dat jouw planten niet om kunnen vallen tijdens het transport. Zo beschadigen ze niet en worden ze in goede conditie bij jou thuis geleverd.

Houd er rekening mee dat de hoogte van de plant 10% kan afwijken (hoger of lager) dan de hoogte (inclusief pot) die is aangegeven in de productomschrijving.

Extra informatie

Potmaat

21 cm, 30 cm

Combideal

Combideal