Potmaat: 27 cmHoogte: ± 160 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht, SchaduwDiervriendelijk: Licht giftigWaterbehoefte: Weinig

Dracaena Janet Lind Drakenbloedboom

Dracaena Janet Lind

Dracaena Janet Lind Drakenbloedboom

 79,95

De Dracaena janet lind is een sterke groene kamerplant met een stevige stam en lange groene bladeren. In combinatie met zijn luchtzuiverende kwaliteiten en de makkelijke verzorging is het een populaire plant!

Lees verder...

 79,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-5 werkdagen

Beschrijving

Let op: voor dit product geldt een levertijd van 1-5 dagen. Er geldt een kleine toeslag voor verzending van extra grote planten naar België. 

De Dracaena janet lind is een sterke groene kamerplant met een stevige stam en lange groene bladeren. In combinatie met zijn luchtzuiverende kwaliteiten en de makkelijke verzorging is het een populaire plant! De Dracaena komt oorspronkelijk uit Afrika, maar groeit ook goed in tropische gebieden. Deze plant vangt graag veel licht op en kan in de natuur wel 14 meter hoog worden. In natte periodes slaat hij water en voedingsstoffen op in zijn stam, zodat hij deze later weer kan gebruiken tijdens drogere periodes. Deze kamerplant kan daarom best tegen een stootje!

De Dracaena komt in de onderzoeken van NASA regelmatig naar voren als een bovengemiddeld luchtzuiverende kamerplant. Dit betekent dat hij erg goed is in het omzetten van CO2 naar zuurstof, en schadelijke stoffen uit de lucht filtert! Dat maakt deze plant niet alleen erg mooi, maar ook heel praktisch.

Deze grote Dracaena Janet Lind is een zeer sterke en makkelijke plant. Hij heeft namelijk bijzonder weinig verzorging en aandacht nodig. Ideaal  als je geen groene vingers hebt of weinig tijd hebt. Dit betekent natuurlijk niet dat je deze groene kamerplant neer kunt zetten en zomaar kunt vergeten. Ook een makkelijke kamerplant heeft zo af en toe haar aandacht nodig.

Let op – Sap dat uit de bladeren of de stam komt kan irriterend zijn voor de huid en is giftig bij inname.
Lichtbehoefte – De Dracaena doet het goed op zowel een relatief schaduwrijke plek als een hele lichte plek. Houd er wel rekening mee dat hij beter groeit op een plek met meer licht! Direct zonlicht tolereert de plant absoluut niet en kan de bladeren doen verbranden.
Water geven – Deze kamerplant kan best even zonder water. In de zomer is één keer in de 2 weken voldoende, en in de winter eens keer in de 4 weken.

We kunnen niet garanderen dat de manden Vic en Jack waterdicht zijn.

Hoe wordt mijn Dracaena Janet Lind verzonden?

Deze groene kamerplant wordt geleverd in een kweekpot. Alle extra grote kamerplanten worden verzonden in speciale verzenddozen. Deze zorgen ervoor dat jouw planten niet om kunnen vallen tijdens het transport. Zo beschadigen ze niet en worden ze in goede conditie bij jou thuis geleverd.

Houd er rekening mee dat de hoogte van de plant 10% kan afwijken (hoger of lager) dan de hoogte (inclusief pot) die is aangegeven in de productomschrijving.

Extra informatie

Potmaat

27 cm

Hoogte

± 160 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht, Schaduw

Diervriendelijk

Licht giftig

Waterbehoefte

Weinig