Potmaat: 21 cmHoogte: ± 100 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht, SchaduwDiervriendelijk: Licht giftigWaterbehoefte: Weinig

Dracaena Janet Lind Drakenbloedboom

Dracaena Janet Lind

Dracaena Janet Lind Drakenbloedboom

 38,95

De Dracaena janet lind is een sterke groene kamerplant met een stevige stam en lange groene bladeren. In combinatie met zijn luchtzuiverende kwaliteiten en de makkelijke…

Lees verder...

 38,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Dracaena janet lind is een sterke groene kamerplant met een stevige stam en lange groene bladeren. In combinatie met zijn luchtzuiverende kwaliteiten en de makkelijke verzorging is het een populaire plant! De Dracaena komt oorspronkelijk uit Afrika, maar groeit ook goed in tropische gebieden. Deze plant vangt graag veel licht op en kan in de natuur wel 14 meter hoog worden! In natte periodes slaat hij water en voedingsstoffen op in zijn stam, zodat hij deze later weer kan gebruiken tijdens drogere periodes.  Deze kamerplant kan daarom best tegen een stootje!

De Dracaena komt in de onderzoeken van NASA regelmatig naar voren als een bovengemiddelde luchtzuiveraar. Dit betekent dat hij erg goed is in het omzetten van CO2 naar zuurstof, en schadelijke stoffen uit de lucht filtert! Dat maakt deze plant niet alleen erg mooi, maar ook heel praktisch.

Let op – Sap dat uit de bladeren of de stam komt kan irriterend zijn voor de huid en is giftig bij inname.
Lichtbehoefte – De Dracaena doet het goed op zowel een relatief schaduwrijke plek als een hele lichte plek. Houd er wel rekening mee dat hij beter groeit op een plek met meer licht!
Water geven – Deze kamerplant kan best even zonder water. In de zomer is één keer in de 2 weken voldoende, en in de winter eens keer in de 4 weken.

 

Lees alles over Dracaena verzorging!

Extra informatie

Potmaat

21 cm

Hoogte

± 100 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht, Schaduw

Diervriendelijk

Licht giftig

Waterbehoefte

Weinig