Potmaat: 17 cmHoogte: ± 60 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: Licht giftigWaterbehoefte: Weinig

Dracaena Surculosa Goudstof Dracaena

Dracaena Surculosa

Dracaena Surculosa Goudstof Dracaena

 21,95

De Dracaena surculosa, ook wel bekend als drakenbloedboom, is een makkelijke kamerplant. Waar andere drakenbomen vaak wat dikkere stammen hebben, lijkt deze variant…

Lees verder...

 21,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Dracaena surculosa, ook wel bekend als drakenbloedboom of goudstof Dracaena, is een makkelijke kamerplant. Waar andere drakenbomen vaak wat dikkere stammen hebben, lijkt deze variant net op bamboe! De Dracaena surculosa heeft vrolijke blaadjes met een mooie, subtiele bladprint. Verzorg je hem goed, dan kan deze groene kamerplant wel 2 meter hoog worden!

De Dracaena komt oorspronkelijk uit Afrika, maar groeit ook goed in tropische gebieden. Deze plant vangt graag veel licht op en kan in de natuur wel 14 meter hoog worden! In natte periodes slaat hij water en voedingsstoffen op in zijn stam, zodat hij deze later weer kan gebruiken tijdens drogere periodes. Deze kamerplant kan daarom best even zonder water.

Let op! – Sap dat uit de bladeren of de stam komt kan irriterend zijn voor de huid en is giftig bij inname.
Lichtbehoefte – De Dracaena doet het goed op zowel een relatief schaduwrijke plek als een hele lichte plek. Houd er wel rekening mee dat hij beter groeit op een plek met meer licht!
Water geven -Deze kamerplant kan best even zonder water. In de zomer is één keer in de 2 weken voldoende, en in de winter eens keer in de 4 weken.

Lees alles over Dracaena verzorging!

Extra informatie

Potmaat

17 cm

Hoogte

± 60 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Licht giftig

Waterbehoefte

Weinig