Potmaat: 12 cmHoogte: ± 15 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Gouden Duo Neon & Brasil

Gouden Duo

Gouden Duo Neon & Brasil

 18,85

Dit Duo bestaat uit de Scindapsus golden pothos en de Philodendron scandens Brasil. Met deze geel-groen gekleurde kamerplanten kun je alle kanten op – letterlijk. Het zijn namelijk zowel hangplanten…

Lees verder...

 18,85

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Dit Gouden Duo bestaat uit de Scindapsus golden pothos en de Philodendron scandens Brasil. Met deze geel-groen gekleurde kamerplanten kun je alle kanten op – letterlijk. Het zijn namelijk zowel hangplanten als klimplanten. De Scindapsus golden pothos en de Philodendron scandens Brasil hebben allebei een tropische oorsprong. De Scindapsus groeit van nature in tropische oerwouden in Zuidoost-Azië. Hier klimt de plant langs bomen omhoog, en kunnen de bladeren wel 90 cm groot worden. In de woonkamer blijven de bladeren van deze Gouden duo kamerplanten wat kleiner, hoewel de ranken ook binnenshuis aardig snel door kunnen groeien.

De Philodendron scandens Brasil komt van oorsprong uit de tropische regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika. Ook deze plant klimt via bomen omhoog. En het is precies deze groeiwijze waar de naam ‘Philodendron’ vandaan komt! In het Grieks betekent philo namelijk ‘houden van,’ en dendron betekent ‘boom’.

Let op! – De Philodendron scandens Brasil en Scindapsus golden pothos hebben een hoge luchtvochtigheid nodig. Zet de kamerplanten daarom nooit in de buurt van een radiator, aangezien de luchtvochtigheid hier erg laag is.
Lichtbehoefte – Plaats de kamerplanten in de halfschaduw of op een plek met indirect zonlicht.
Water geven – Houd de potgrond licht vochtig door de kamerplanten regelmatig een beetje water te geven. Zorg voor een goede afwatering en besproei de kamerplanten regelmatig.

 

Lees alles over Philodendron verzorging en Scindapsus Epipremnum verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 15 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht