Hoogte: ± 15 cmPotmaat: 9 cm

Kalanchoe Daigremontiana (Mother of thousands) – P 9 cm

Kalanchoe daigremontiana

Kalanchoe Daigremontiana (Mother of thousands) – P 9 cm

 8,95

De Kalanchoe Daigremontiana wordt ook wel ‘Mother of Thousands’ wordt genoemd. Deze bijnaam heeft de kamerplant te danken aan de kleine babyplantjes die op de bladranden groeien. Deze plant is geselecteerd voor het voordeelpakket.

Lees verder...

 8,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Kalanchoe Daigremontiana is een bijzondere kamerplant die ook wel ‘Mother of Thousands’ wordt genoemd. Deze bijnaam heeft de plant te danken aan de kleine babyplantjes die op de bladranden groeien. Deze jonge plantjes vallen na een poosje op de grond, waarna er een goede kans bestaat dat ze wortelen en zelfstandig verder groeien. Dit soort planten, waarbij jonge plantjes op de rand groeien, worden ook wel broedplanten genoemd. Een minder gezellige bijnaam voor de plant is ‘bommenwerper,’ aangezien de ronde babyplantjes ook als mini-bommetjes gezien kunnen worden. Deze kleine Kalanchoe behoort tot de succulenten, en komt van oorsprong uit de droge, bergachtige gebieden van Madagaskar.

Qua verzorging is de Kalanchoe Daigremontiana geen moeilijke plant. Een plekje in de zon is prima, maar de plant heeft ook geen probleem met een beetje schaduw. Laat de potgrond goed opdrogen voordat je de plant weer water geeft, en geef niet teveel water in een keer. Een te natte potgrond is namelijk fataal voor de plant.

Meer weten? Lees hier alles over Kalanchoe verzorging.

Extra informatie

Hoogte

± 15 cm

Potmaat

9 cm