Potmaat: 12 cmHoogte: ± 20 cmStandplaats: HalfschaduwDiervriendelijk: Niet giftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Coffea Arabica Koffieplant

Coffea Arabica

Coffea Arabica Koffieplant

 8,95

De Coffea Arabica, ook wel koffieplant genoemd, is een decoratieve plant met glimmende bladeren. Een perfecte keuze voor de koffieliefhebber, want…

Tip: Bestel deze plant via een van onze voordeelboxen en pak je voordeel!

Lees verder...

 8,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Coffea Arabica, ook wel koffieplant genoemd, is een decoratieve plant met glimmende bladeren. Een perfecte keuze voor de koffieliefhebber, want met deze kamerplant kun je jouw eigen koffiebonen kweken!

De Coffea Arabica (koffieplant) is een plaatje om naar te kijken, met dunne stelen en glimmende bladeren. Het duurt wel een paar jaar voor er koffiebessen kunnen ontstaan, maar in de tussentijd is het een ideale kamerplant. Met zijn dunne stelen en glimmende bladeren is de koffieplant een plaatje om naar te kijken.

De Coffea Arabica komt van oorsprong uit Ethiopië, waar de plant met gemak zo’n 6 meter hoog wordt. In de woonkamer houdt het koffieplantje zich gelukkig een beetje in, maar met goede verzorging kan deze kamerplant alsnog zo’n 2 á 3 meter hoog worden. Is dit je iets te hoog? Dan kun je de Coffea Arabica gewoon snoeien.

Let op! – Bescherm het koffieplantje tegen kou en zorg ervoor dat de plant niet op de tocht staat.
Lichtbehoefte – De Coffea Arabica houdt van veel licht maar niet van direct zonlicht.
Water geven – Houd de potgrond licht vochtig door de koffieplant regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Besproei de plant regelmatig.

Lees alles over Koffieplant verzorging!

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Halfschaduw

Diervriendelijk

Niet giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld