Combideal: Combideal

Makkelijke Plantenbox 3 stuks

Makkelijke Plantenbox

Makkelijke Plantenbox 3 stuks

 57,95

De Makkelijke Plantenbox bevat 3 sterke kamerplanten die weinig verzorging vragen. Perfect als je niet zulke groene vingers hebt, of gewoon weinig tijd om planten te verzorgen. Deze 3 makkelijke planten kunnen wel tegen een stootje!

Lees verder...

 57,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Makkelijke Plantenbox bevat 3 sterke kamerplanten die weinig verzorging vragen. Perfect als je niet zulke groene vingers hebt, of gewoon weinig tijd om planten te verzorgen. Deze 3 makkelijke planten kunnen wel tegen een stootje! De planten uit de Makkelijke Plantenbox komen stuk voor stuk uit droge gebieden, waardoor ze gewend zijn aan weinig water. Sterker nog: je kunt deze kamerplanten beter te weinig dan te veel water geven.

De makkelijke planten uit deze box zijn aan de grote kant. De grootste kamerplant is de Yucca elephantipes, met zijn potmaat 21 en lengte van 85 cm. Doordat de plant vooral in de lengte groeit, neemt hij niet zoveel ruimte in. Hetzelfde geldt voor de Sansevieria zeylanica (potmaat 17, ca. 60 cm hoog). Deze grijs-groen gespikkelde kamerplant groeit strak omhoog. De Zamioculcas zamiifolia (potmaat 17, ca. 45 cm hoog) is de uitzondering, en groeit vooral in de breedte. Deze kamerplant staat daarom extra mooi op een hoek- of plantentafel.

 

Let op! – De Zamioculcas kan soms zó snel groeien, dat zijn stengels onder het gewicht bezwijken. Zet hem in dat geval wat verder van het raam af. Pas bij de Yucca op de bladeren, die erg puntig kunnen zijn.
Lichtbehoefte – De perfecte plek voor de Zamioculcas en de Yucca is een lichte plek met indirect zonlicht. Wil je ze op een zonnig plekje zetten? Laat ze hier dan langzaam aan wennen. De Sansevieria vindt alles prima; deze kamerplant kan zowel in de halfschaduw als in de zon staan.
Water geven –  Je kunt deze makkelijke planten beter te weinig dan te veel water geven. Geef kleine hoeveelheden water en laat de potgrond tussendoor opdrogen.

Lees alles over kamerplanten verzorging.

 

Deze combideal wordt standaard geleverd exclusief sierpotten. 

Extra informatie

Combideal

Combideal