Mini planten

Wat is er nou schattiger dan een mini plantje? Ontdek gauw onze mini planten en stekjes! Begin klein en laat je schattige plantje uitgroeien tot iets groters. Ideaal als je niet genoeg ruimte hebt voor een grote plant en toch wat groen wil toevoegen aan je kamer. Tip: mini planten zijn ook leuk om als cadeau te geven (of te krijgen)!

Mini plantjes kopen

Ben je op zoek naar mini groene plantjes, vetplantjes, cactussen of mini hangplantjes? Op Plantje.nl ben je aan het juiste adres. Mini plantjes zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook handig. Op elke plek past wel een mini plantje! Daarnaast zijn stekjes ook goedkoper dan grotere kamerplanten. Het is ook hartstikke leuk om de kleine plantjes helemaal zelf te laten oproeien tot grote volwassen kamerplanten. Een bijzonder en leuk proces. Met een eindresultaat waar je met trots naar kan kijken.

Mini plantjes als cadeautje

Wat is nou een leuker bedankje dan een mini plantje? Ze zijn ideaal voor allerlei soorten gelegenheden. Een origineel geboortegeschenk, een aandenken van jouw bruiloft, het kan allemaal! Door dit aan je kraamvisite mee te geven kunnen ze zien hoe het plantje groeit, net als jouw kleintje.

Mini planten verzorging

Wil je dat je mini plantje zo lang mogelijk klein blijft? Laat hem dan in zijn kleine pot zitten tot het echt niet meer past. Wil jij je plantje gelijk de ruimte geven om te groeien? Schaf dan een nieuwe pot aan en verpot de plant gelijk wanneer je ‘m binnen hebt. Lees hier alles over verpotten.

Stekjes

Stekjes zijn de baby-plantjes van een volwassen plant. Wanneer je plant zijn eigen stekjes krijgt, kan je deze gebruiken om een nieuwe grote plant te krijgen. Je kan ook beginnen met een stekje dat je op Plantje.nl koopt of van iemand krijgt. Lees alles over planten stekken om je goed voor te bereiden.