BESTSELLER

Monstera Variegata (Albino gatenplant) – P 12 cm

Let op! Deze plantjes hebben minimaal 1 a 2 bladeren! De Monstera Variegata (Albino gatenplant) is zonder twijfel de populairste plant van dit moment! Deze plant met bont blad is een stuk lastiger te kweken dan normale Monstera’s, waardoor hij altijd beperkt leverbaar is.

Hoogte: 25 cmPotmaat: 12 cm

Lees verder...

69,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €50,-

Klantbeoordeling: 8.8

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Monstera Variegata (Albino gatenplant) is een bijzondere kamerplant vanwege de witte delen op het blad. Vandaar ook de bijnaam ‘Albino’. Het bonte blad zorgt ervoor dat de Variegata wat kwetsbaarder is dan andere Monstera’s. De plant wordt dan ook niet voor niets de ‘diva’ onder de planten genoemd en is lastiger te verzorgen dan de gemiddelde plant. Met de juiste verzorging en liefde, komt het helemaal goed!

Zet de plant op een lichte plaats, uit direct zonlicht. Op deze manier krijgt de plant voldoende energie, zonder kans te lopen op bladverbranding. Geef de plant maximaal één keer per week water en laat de potgrond tussen gietbeurten opdrogen. Zorg ervoor dat je de plant de eerste maand niet gelijk overpot in een sierpot zodat de Monstera kan acclimatiseren en wennen aan de nieuwe standplaats. Regelmatig sprayen met een plantenspuit doe de plant goed.

Meer weten over de verzorging en achtergrond van de Monstera Variegata? Neem eens een kijkje op het blog!

Extra informatie

Hoogte

25 cm

Kleur
Potmaat

12 cm