Potmaat: 13 cmHoogte: ± 30 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: Licht giftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Rhapidophora Tetrasperma Monstera Minima

Raphidophora Tetrasperma

Rhapidophora Tetrasperma Monstera Minima

 12,95

De Rhaphidophora tetrasperma, ook wel bekend als de Monstera minima, is een ideale klimplant. Sterk, mooi om te zien én een…

Lees verder...

 12,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Rhaphidophora tetrasperma, ook wel bekend als de Monstera minima, is een ideale klimplant. Sterk, mooi om te zien én een snelle groeier. De Rhaphidophora tetrasperma lijkt aardig op de bekende Monstera deliciosa, met zijn ingesneden bladeren. Het grootste verschil is dat de Rhaphidophora tetrasperma wat kleiner van stuk is. Ook handig: de Monstera minima is wat makkelijker te verzorgen dan de deliciosa.

De Rhaphidophora is een snelle groeier. Als je de klimplant wat ondersteuning biedt, klimt deze op hoog tempo door. Met name in de lente en zomer zullen er geregeld nieuwe bladeren en luchtwortels ontstaan. Je kunt de Monstera minima laten klimmen op een mosstok of plantenpaal, of leid de klimplant langs de muur met plantgeleiders.

Lichtbehoefte  –  Zet de Rhaphidophora tetrasperma op een lichte plaats, uit direct zonlicht.
Water geven  –  Houd de potgrond constant licht vochtig door de klimplant regelmatig een beetje water te geven. In de wintermaanden mag de grond eerst drogen voordat je de plant opnieuw water geeft.

Lees alles over Monstera minima verzorging!

Extra informatie

Potmaat

13 cm

Hoogte

± 30 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Licht giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld