Potmaat: 9 cmHoogte: ± 20 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Philodendron Ring of Fire

Philodendron Ring of Fire

Philodendron Ring of Fire

 39,95

De Philodendron Ring of Fire is een bijzondere plant. De lichtgroene kleur van het blad met witte variegatie maakt deze plant tot een opvallende verschijning! Deze Philodendron mag niet ontbreken in je (zeldzame) plantenverzameling.

Lees verder...

 39,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Philodendron Ring of Fire is een bijzondere bonte kamerplant die je als klimplant kunt laten groeien.  De Philodendron Ring of Fire heeft prachtige variegatie, met voornamelijk lichtgroene bladeren. Nieuwe bladeren hebben soms een lichtroze gloed. Naarmate de plant ouder wordt zullen de bladeren inkepingen krijgen, net als de Philodendron Caramel Pluto. Deze plant is erg makkelijk in de verzorging. Ook ideaal voor de plantenliefhebbers zonder groene vingers dus.

Oorspronkelijk groeit de Philodendron in de tropische regenwouden in het zuiden van Amerika. Met behulp van luchtwortels groeien ze omhoog tegen bomen aan. Deze variant krijgt lange bladeren en groeit voornamelijk in de breedte. De bladeren kunnen wel 30 centimeter lang worden!

 

Let op! – Bij inname kan de Philodendron licht giftig zijn voor kinderen en huisdieren. Ook houdt deze kamerplant van een hoge luchtvochtigheid, dus zet hem op een vochtige plek.
Lichtbehoefte – De Philodendron doet het het beste op een lichte plaats, uit direct zonlicht. Sommige soorten zoals deze Ring of Fire doen het ook goed in de (half)schaduw. Echter wordt de variegatie duidelijker zichtbaar bij veel indirect licht.
Water geven – Deze plant geeft de voorkeur aan een licht vochtige potgrond, en kan slecht tegen te veel water. Zorg er ook voor dat je een luchtige grondmix gebruikt, zoals bijvoorbeeld deze potgrond mix.

 

Lees alles over Philodendron verzorging.

Extra informatie

Potmaat

9 cm

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht