Potmaat: 12 cmHoogte: ± 25 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglichtDiervriendelijk: GiftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Philodendron White Knight

Philodendron White Knight

Philodendron White Knight

 19,95

De Philodendron White Knight is een plant met witte variegatie en donkerpaarse stengels. Het is een relatief makkelijke Philodendron die onder de juiste verzorging snel groeit.

Lees verder...

 19,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Philodendron White Knight is een bijzondere verschijning. De prachtige witte variegatie op het blad in contrast met de groene bladeren maken deze plant een echte aanwinst voor de plantenverzamelaar. Deze kamerplant lijkt erg op de Philodendron White Princess en Philodendron White Wizard maar onderscheid zich door zijn bruine/paarse stengels met variegata.

Vanwege zijn tropische achtergrond staat de Philodendron White Knight graag op een plek met een hoge luchtvochtigheid. Dit houd je in stand door een schaaltje water onder je  plant te zetten of – nog beter – met een luchtbevochtiger. Doordat dit water verdampt, profiteert jouw Philodendron White Knight van een hogere luchtvochtigheid.

 

Let op! – Bij inname kan de Philodendron licht giftig zijn voor kinderen en huisdieren.

Lichtbehoefte – Zet deze bijzondere kamerplant op een plek met indirect zonlicht. De Philodendron staat het liefst in de halfschaduw. Te weinig licht kan er echter voor zorgen dat de variegatie minder aanwezig wordt.

Water geven – Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft. Het is belangrijk dat de grondmix erg luchtig is, zodat de wortels genoeg ruimte krijgen om te groeien.

 

Lees alles over Philodendron verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 25 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht

Diervriendelijk

Giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld