Potmaat: 12 cmHoogte: ± 15 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: Licht giftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Scindapsus Golden Pothos Epipremnum Neon

Scindapsus Golden Pothos

Scindapsus Golden Pothos Epipremnum Neon

 11,95

De Scindapsus golden pothos is een makkelijke, snelgroeiende hangplant, die ook wel Epipremnum neon wordt genoemd. Deze bijnaam heeft de kamerplant te…

Tip: Bestel deze plant via een van onze voordeelboxen en pak je voordeel!

Lees verder...

 11,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Scindapsus golden pothos is een makkelijke, snelgroeiende hangplant, die ook wel Epipremnum neon wordt genoemd. Deze bijnaam heeft de kamerplant te danken aan zijn frisgele kleur. De Scindapsus golden pothos (Epipremnum neon) steelt absoluut de show in huis. Niet alleen vanwege zijn opvallende kleur, maar ook door de groeiwijze. De Scindapsus is namelijk zowel een hangplant als een klimplant. Met een beetje ondersteuning klimt de Scindapsus golden photos na verloop van tijd prachtig langs de muur. Bovendien is deze kamerplant onwijs nuttig: het is een effectieve luchtzuiverende plant.

De Epipremnum neon komt van oorsprong uit beboste gebieden in Zuidoost-Azië.  Hier klimt de plant langs bomen omhoog, en kunnen de bladeren wel 90 cm groot worden. In de woonkamer blijven de bladeren wat kleiner, hoewel de ranken ook binnenshuis aardig snel door kunnen groeien.

Let op! – De Scindapsus golden pothos kan niet goed tegen tocht en kou.
Lichtbehoefte – Zet de Epipremnum neon op een lichte plaats, uit direct zonlicht.
Water geven – Houd de potgrond altijd licht vochtig door de kamerplant regelmatig kleine beetjes water te geven. Besproei de Scindapsus regelmatig.

 

Lees alles over Scindapsus Epipremnum verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 15 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Licht giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld