Hoogte: ± 45 cmPotmaat: 21 cm

Zaagcactus (Epiphyllum Anguliger) – P 21 cm

zaagcactus

Zaagcactus (Epiphyllum Anguliger) – P 21 cm

 29,95

De Zaagcactus (Epiphyllum Anguliger) behoort tot een van de makkelijkste (!!) groene kamerplanten die je met een beetje aandacht makkelijk jarenlang kunt houden. Laat je niet afschrikken door de naam zaagcactus want de plant heeft geen stekels zoals een echte cactus.

Lees verder...

 29,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Zaagcactus (Epiphyllum Anguliger) behoort tot een van de makkelijkste groene kamerplanten die je met een beetje aandacht makkelijk jarenlang kunt houden. Laat je niet afschrikken door de naam zaagcactus want de plant heeft geen stekels zoals een echte cactus. Wel kan het net zoals een cactus lang zonder water en is het met zijn stoere uitstraling een imposante verschijning. Het wordt geleverd in een pot met ophangmechanisme zoals te zien op de foto maar we zien vaak dat de plant gewoon wordt neergezet. De bijnaam zaagcactus spreekt voor zich als je kijkt naar de gekartelde bladeren.

Wat je niet moet doen is de Epiphyllum Anguliger op een koude donkere plaats zetten. Laat de grond altijd eerst helemaal uitdrogen alvorens je weer wat scheutjes water mag geven.

Meer weten? Lees hier alles over de cactus verzorging.

Extra informatie

Hoogte

± 45 cm

Potmaat

21 cm