Bloeiende kamerplanten

Bloeiende kamerplanten kopen? Fleur je huiskamer, badkamer, slaapkamer of kantoor op met deze bloeiende kamerplanten. Altijd vers van de kweker thuisbezorgd, of op jouw werklocatie. Zit jouw favoriete bloeiende kamerplant er niet bij? Neem dan contact met ons op, of kijk eens bij onze categorie voordeelpakketten. Daar tref je nog veel meer bloeiende kamerplanten aan voor scherpe prijzen per volle doos van 4 of 6 stuks.

Naast de bloeiende kamerplanten hebben we ook een groot assortiment orchideeën. Deze bloeien maandenlang, en zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.

Op zoek naar bloeiende kamerplanten?

Bloeiende kamerplanten zijn ideaal om jouw kantoor, slaapkamer of woonkamer meer kleur en variatie te geven. Kies hierbij voor een plant die past bij het interieur. Zo sluiten bloeiende kamerplanten met een witte of mild gekleurde bloem mooi aan bij een minimalistisch interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Spatiphyllum of Anthurium. Wil je juist meer kleur en variatie? Kies dan bijvoorbeeld voor een Bromelia, verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Zoek je een wat vollere bloeiende kamerplant? Misschien is een Begonia dan iets voor jou! Zit jouw ideale plant er niet tussen? Laat het ons weten! We doen dan ons best om deze plant voor jou te vinden.

Verzorging bloeiende kamerplanten

Handig om te weten is dat bloeiende kamerplanten een wat andere verzorging nodig hebben dan groene kamerplanten. Zo kun je bloeiende planten tijdens de bloeiperiode het beste op een lichte plek zetten, en hebben ze regelmatig water en plantenvoeding nodig. Zorg ervoor dat het water lauwwarm is. Is de bloeiperiode voorbij? Stop dan met plantenvoeding geven, en laat de potgrond wat verder opdrogen voor je weer water geeft. Ca. eens per week water geven is dan voldoende.

Vers van de kweker

Wij besteden veel zorg aan het verpakken en vervoeren van alle soorten bloeiende kamerplanten, zodat ze in perfecte staat bij jou aankomen. Wij hebben geen planten in eigen voorraad, maar bestellen deze direct bij de kweker. Deze levert de planten bij ons op locatie, waarna deze zorgvuldig verzendklaar worden gemaakt en verstuurd. Zo garanderen wij de levering van een verse, gezonde plant door onze vervoerder Packs. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied, waardoor onze verzendmethode tot in de puntjes geperfectioneerd is. Je kunt erop rekenen dat het kopen van bloeiende kamerplanten via het internet volkomen veilig én makkelijk is!