-18%
SALE!
Diervriendelijk: Niet giftigPotmaat: 15 cm, 17 cm, 19 cm

Diervriendelijke Plantenbox Middelgroot

Diervriendelijke Plantenbox

Diervriendelijke Plantenbox Middelgroot

 63,95

De Diervriendelijke Plantenbox bestaat uit 4 middelgrote kamerplanten, elk met potmaat 17. Deze niet-giftige planten verschillen qua hoogte…

Lees verder...

 63,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Diervriendelijke Plantenbox bestaat uit 4 middelgrote kamerplanten. Deze niet-giftige planten verschillen qua hoogte en bladeren, maar passen toch goed bij elkaar. De diverse groene tinten, bladvormen en patronen geven jouw interieur een tropische uitstraling. Alle planten in deze box zijn niet giftig voor katten, honden of andere huisdieren. Ook geschikt als je kleine kinderen hebt. Deze kamerplanten kun je zonder zorgen in huis halen! De Diervriendelijke Plantenbox (mix) bestaat uit de volgende kamerplanten:

Op zoek naar meer diervriendelijke planten? Neem ook eens een kijkje bij de Diervriendelijke Plantenbox (mix), de Katvriendelijke Plantenbox of bekijk de kind- en huisdiervriendelijke kamerplanten-categorie.

Let op! – Bescherm de diervriendelijke planten tegen de kou en zorg ervoor dat ze niet op de tocht staan. Zet de planten niet in de buurt van de verwarming.
Licht – Zet de Graslelie en Goudpalm op een lichte plek met indirect zonlicht. Zet de Calathea van de herfst t/m de lente in de halfschaduw. In de winter mag je deze plant op een lichte plek met indirect zonlicht zetten. De Krulvaren kan zowel in de halfschaduw als op een lichte plek met indirect zonlicht staan.
Water geven – Houd de potgrond van alle kamerplanten licht vochtig door ze regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Zorg voor een hoge luchtvochtigheid, met name in de winter.

Lees alles over kamerplanten verzorging.

Extra informatie

Diervriendelijk

Niet giftig

Potmaat

15 cm, 17 cm, 19 cm