-11%
SALE!
Diervriendelijk: Niet giftigCombideal: Combideal

Diervriendelijke Plantenbox Mix

Diervriendelijke Plantenbox

Diervriendelijke Plantenbox Mix

 57,95

Deze Diervriendelijke Plantenbox bestaat uit een mix van 4 groene kamerplanten. Deze niet-giftige kamerplanten hebben verschillende groottes en…

Lees verder...

 57,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Deze Diervriendelijke Plantenbox bestaat uit een mix van 4 groene kamerplanten. Deze niet-giftige kamerplanten hebben verschillende groottes en bladkleuren. Van egaal groen tot bijzondere bladpatronen en kleuren. Alle planten in deze box zijn niet giftig voor katten, honden of andere huisdieren. Ook geschikt als je kleine kinderen hebt. Deze kamerplanten kun je zonder zorgen in huis halen! De Diervriendelijke Plantenbox (mix) bestaat uit de volgende kamerplanten:

Op zoek naar meer diervriendelijke planten? Neem ook eens een kijkje bij de Diervriendelijke Plantenbox (middelgroot), de Katvriendelijke Plantenbox of bekijk de kind- en huisdiervriendelijke kamerplanten-categorie.

Deze combideal wordt geleverd exclusief sierpotten. Bekijk alle plantenpotten!

Let op! – Bescherm de diervriendelijke planten tegen de kou en zorg ervoor dat ze niet op de tocht staan. Zet de planten niet in de buurt van de verwarming.
Licht – Zet de Koffieplant op een lichte plek met indirect zonlicht. Zet de Ctenanthe en Calathea van de herfst t/m de lente in de halfschaduw. In de winter mag je de planten op een lichte plek met indirect zonlicht zetten. De Blauwvaren kan zowel in de halfschaduw als op een lichte plek met indirect zonlicht staan.
Water geven – Houd de potgrond van alle kamerplanten licht vochtig door ze regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Zorg voor een hoge luchtvochtigheid, met name in de winter.

Lees alles over kamerplanten verzorging.

 

Extra informatie

Diervriendelijk

Niet giftig

Combideal

Combideal