Potmaat: 12 cmHoogte: ± 20 cmDiervriendelijk: Niet giftigStandplaats: HalfschaduwWaterbehoefte: Gemiddeld

Cyperus Zumula Kattengras - Pet Candy

Cyperus Zumula

Cyperus Zumula Kattengras - Pet Candy

 6,95

Cyperus zumula, beter bekend als kattengras, bevat essentiële voedingsstoffen en vezels voor jouw kat! Met deze kamerplant in huis zal jouw kat minder snel aan andere…

Lees verder...

 6,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Kattengras (Cyperus Zumula) is net als snoep voor katten! De katten plant bevat essentiële voedingsstoffen en vezels voor jouw kat. Cyperus zumula, beter bekend als kattengras, bevat essentiële voedingsstoffen en vezels voor jouw kat! Met deze kamerplant in huis zal jouw kat minder snel aan andere kamerplanten kauwen. De Cyperus zumula (kattengras) is de musthave plant voor elke kattenmama of –papa. Deze kamerplant eist alle aandacht van jouw kat op: ze vinden het heerlijk om aan het kattengras te knabbelen. En dat is gunstig! Zowel voor jouw kat als voor jouw andere kamerplanten.

Katten krijgen vezels en andere essentiële voedingsstoffen binnen door de Cyperus zumula te eten. En doordat ze het hier zo druk mee hebben, is de kans groot dat jouw viervoeter andere kamerplanten met rust laat. Win-win! En wees niet bang voor minder aandacht voor jou. Kattengras is lekker, maar kan de liefde van jou voor je kat nooit vervangen natuurlijk.

Tip! – Meer planten in huis halen die veilig zijn voor je kat? Bekijk ook eens onze voordelige katvriendelijke plantenbox.
Lichtbehoefte – Het kattengras heeft een normale lichtbehoefte nodig en groeit gemakkelijk op een halfschaduw plekje.
Water geven – Geef het kattengras (net als je kat) regelmatig water. De potgrond mag niet uitdrogen tussen de gietbeurten door.

Lees alles over Kattengras verzorging!

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 20 cm

Diervriendelijk

Niet giftig

Standplaats

Halfschaduw

Waterbehoefte

Gemiddeld