Potmaat: 12 cmHoogte: ± 15 cmStandplaats: Halfschaduw

Groene Thuiswerk Duo incl. bio pot

Groene Thuiswerkduo

Groene Thuiswerk Duo incl. bio pot

 24,95

Het Groene Thuiswerk Duo is een echte aanwinst op de thuiswerkvloer. Deze groene collega’s hebben een hoge growth rate, zijn veerkrachtig en zorgen voor een gunstige, productieve sfeer.

Lees verder...

 24,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

Deze groene collega’s zijn onmisbaar in het thuiswerk-team. Ze hebben een hoge growth rate, zijn veerkrachtig en zorgen voor een gunstige, productieve sfeer binnen de groep. Het Groene Thuiswerk Duo bestaat uit twee makkelijke, sterke planten: de Philodendron Scandens en de Chamaedorea Elegans. Ze vormen een totaalplaatje in combinatie met de biologische plantenpotten. Het bijzondere van deze plantenpotten is dat ze  biologisch afbreekbaar zijn. Ze worden geproduceerd van het afval van de aardappelindustrie en olifantengras. Het materiaal is vibers biopolymer.

Zowel de Philodendron als de Chamaedorea zijn luchtzuiverende planten. De Philodendron is met name gespecialiseerd in het zuiveren van formaldehyde uit de lucht, een giftige stof die in elk binnenklimaat voorkomt. Het Groene Thuiswerk Duo heeft daarnaast de volgende gunstige eigenschappen:

  • Ze helpen om je concentratie te verbeteren
  • Ze verhogen je productiviteit
  • Ze verbeteren je geheugen tot wel 20%

Bovendien voel je je relaxter én gelukkiger in een groene omgeving, zo bleek uit onderzoeken van Washington State University en de University of Technology Sydney.

Verzorging

De Philodendron Scandens en Chamaedorea Elegans zijn allebei sterke, makkelijk te verzorgen planten. Je kunt ze zowel op een lichte plek als op een plekje in de halfschaduw zetten, zolang de planten maar niet in direct zonlicht staan. Laat de potgrond een beetje opdrogen voordat je weer water geeft, en geef net genoeg water om de potgrond vochtig te maken. Tijdens de lente en zomer hebben deze planten vaker water nodig dan tijdens de herfst en winter.

Zorg ervoor dat er nooit een laagje water onderaan de pot komt te staan. Dit kun je voorkomen door gematigd water te geven. Nóg beter is om een laagje hydrokorrels onderin de sierpot te plaatsen. Zo maakt het niet uit als je een keertje wat teveel water geeft.

Lees alles over Chamaedorea verzorging!

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 15 cm

Standplaats

Halfschaduw