Potmaat: 12 cmHoogte: ± 15 cmStandplaats: HalfschaduwDiervriendelijk: Licht giftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Philodendron Scandens heartleaf plant

Philodendron Scandens

Philodendron Scandens heartleaf plant

 9,95

De Philodendron scandens is een gemakkelijke groene kamerplant die je als hang- of klimplant kunt laten groeien. Leuk detail: zijn…

Tip: Bestel deze plant via een van onze voordeelboxen en pak je voordeel!

Lees verder...

 9,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Philodendron scandens is een gemakkelijke groene kamerplant die je als hang- of klimplant kunt laten groeien. Leuk detail: zijn hartvormige bladeren! De Philodendron scandens is een kamerplant die makkelijk in verzorging is. Ook ideaal voor de plantenliefhebbers zonder groene vingers dus. Deze kamerplant is multifunctioneel inzetbaar! Je kunt hem als staande plant, hangplant of klimplant laten groeien.

Met zijn hartvormige groene bladeren geeft de Philodendron scandens je liefde voor het leven! En wist je dat deze kamerplant familie is van de Monstera deliciosa? Vanuit de oerwouden in Zuid-Amerika en het Carabisch gebied heeft hij z’n weg naar ons kikkerlandje gevonden. Met een beetje begeleiding klimt deze plant waar jij maar wilt!

Let op! – Bij inname kan de Philodendron licht giftig zijn voor kinderen en huisdieren. Ook houdt deze kamerplant niet van droge lucht, zet hem dus niet boven een radiator. Er kunnen soms kleverige, doorzichtige druppels onder het blad ontstaan. Dit wordt soms aangezien voor ongedierte, maar het gaat in feite om onschuldige nectarbolletjes.
Lichtbehoefte – De Philodendron doet het het beste op een lichte plaats, uit direct zonlicht. Sommige soorten zoals deze scandens doet het ook goed in de (half)schaduw.
Water geven – Deze plant geeft de voorkeur aan een licht vochtige potgrond, en kan slecht tegen te veel water.

Lees alles over Philodendron verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 15 cm

Standplaats

Halfschaduw

Diervriendelijk

Licht giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld