Potmaat: 12 cmHoogte: ± 20 cmDiervriendelijk: Niet giftigStandplaats: HalfschaduwWaterbehoefte: Gemiddeld

Maranta Leuconeura Fascinator Tricolor Gebedsplant

Maranta tricolor

Maranta Leuconeura Fascinator Tricolor Gebedsplant

 10,95

De Maranta leuconeura fascinator tricolor is een zeer bijzondere en sterke kamerplant. Vanwege zijn magische bladtekening een kleurrijke toevoeging aan…

Tip: Bestel deze plant via een van onze voordeelboxen en pak je voordeel!

Lees verder...

 10,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Maranta leuconeura fascinator tricolor is een zeer bijzondere en sterke kamerplant. Vanwege zijn magische bladtekening een kleurrijke toevoeging aan jouw plantenverzameling. De Maranta leuconeura fascinator tricolor is een pareltje van een groene kamerplant. De term ‘tricolor’ heeft hij te danken aan de drie (verrassend!) kleuren die terugkomen in zijn bladeren: donkergroen, lichtgroen en dieproze. Een oogverblindende combinatie! De roze nerven en het feit dat de Maranta kan gaan bloeien maken deze kamerplant tot een zeer gewild stukje groen. Ook beschikbaar als duo samen met de Maranta Leuconeura Kerchoveana.

Je kunt deze kamerplant ook kennen onder de naam ‘visgraatplant’. Het patroon op de bladeren van de Maranta tricolor lijkt namelijk verdacht veel op een vissengraat. Deze Maranta is erg populair, niet alleen door zijn mooie bladeren maar ook omdat hij het goed doet op een schaduwplekje! Hij komt namelijk oorspronkelijk uit het tropische regenwoud en is dus wel gewend aan weinig licht.

Let op! – Te veel lichtinval kan de bladtekeningen van de Maranta vervagen. De Maranta is een echte hangplant, al is hij meestal geleverd als kleine plant die nog rechtop groeit.
Lichtbehoefte – De Maranta staat graag op een lichte plek, maar uit direct zonlicht. De lichtbehoefte zal ook effect hebben op de kleuren op het blad.
Water geven – Geef de Maranta regelmatig kleine beetjes lauw water om de potgrond vochtig te houden.

Lees alles over Maranta verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 20 cm

Diervriendelijk

Niet giftig

Standplaats

Halfschaduw

Waterbehoefte

Gemiddeld