Potmaat: 12 cmHoogte: ± 20 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: Niet giftig

Maranta Light Veins Maranta NoID

Maranta Light Veins

Maranta Light Veins Maranta NoID

 25,95

Deze prachtige Maranta Light Veins is een echte eyecatcher in je plantenverzameling!

Lees verder...

 25,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Maranta Light Veins, ook wel bekend als NoID, is een vrij nieuwe plant op de markt en daarom een geliefd exemplaar onder de bijzondere plantenverzamelaars. De bijnaam van deze plant is NoID, omdat deze Maranta nog geen officiele naam heeft. Door de bijna lichtgevende nerven wordt deze plant ook wel ‘light veins’ genoemd. De Maranta Light Veins heeft prachtige licht groene bladeren, met opvallende nerven en de herkenbare donkere vlekjes die de Maranta Kerchoveana ook heeft.

De Maranta komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika waar de plant over de vloer van het tropische regenwoud kruipt. De plant groeit onder het dichte bladerdek van de bomen, waardoor deze plant goed tegen wat minder licht kan. Echter zul je deze variant niet veel in het wild tegenkomen, omdat het nog een nieuwe soort is.

 

Let op! – ‘s Nachts sluit de Maranta zijn bladeren. Hoewel het echter nog niet bekend is waarom de Maranta dit doet, hoort het wel volledig bij de leefwijze van de Maranta!
Water geven – Het is erg belangrijk dat de grond lichtvochtig blijft. Verder is bij deze variant een hoge luchtvochtigheid aan te raden, tussen de 50 en 80%.
Lichtbehoefte – Deze plant is gelukkig op een plek met veel indirect licht. Hoe lichter de plant staat, hoe sprekender de prachtige lichte nerven!

 

Lees alles over Maranta verzorging

 

*Als de temperatuur onder de 5 graden ℃ daalt wordt deze plant van een gratis heatpack voorzien. Deze wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd. De heatpack verwarmt je plant tot 40 uur lang, waardoor deze ook met koude temperaturen veilig wordt geleverd.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Niet giftig