Potmaat: 12 cmHoogte: ± 35 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht, Volle zonDiervriendelijk: Licht giftigWaterbehoefte: Weinig

Sansevieria Duo Vrouwentong

Vrouwentong planten

Sansevieria Duo Vrouwentong

 23,95

Dit Sansevieria Duo bestaat uit twee verschillende soorten: de Sansevieria laurentii en de Sansevieria cylindrica straight. Samen vormen deze kamerplanten de perfecte…

Lees verder...

 23,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Dit Sansevieria Duo bestaat uit twee verschillende soorten: de Sansevieria laurentii en de Sansevieria Zeylanica. Samen vormen deze kamerplanten de perfecte aanvulling voor het interieur. Ze zijn makkelijk te verzorgen, luchtzuiverend en zien ook nog eens stijlvol uit.

De Sansevieria, ook wel bekend als vrouwentong, is een sterk luchtzuiverende kamerplant. De vrouwentong produceert extra zuurstof en verbetert de luchtvochtigheid in huis. Dit heeft allerlei voordelen. De kwaliteit van het binnenklimaat gaat erop vooruit, waardoor je beter in je vel zit én minder kans hebt op o.a. luchtwegirritaties.

Wat je hiervoor terug moet doen? Bijna niks! Deze makkelijke kamerplant komt van oorsprong uit de Afrikaanse woestijn, en kan dus wel tegen een stootje. Wekenlang zonder water is geen probleem. Ook de standplaats maakt weinig uit. Het enige dat je in de gaten moet houden, is dat je deze kamerplant niet te veel water geeft.

Let op! – De Sansevieria heeft één zwakte: te veel water. Geef daarom altijd net genoeg water om te potgrond licht vochtig – maar niet nat – te maken.
Lichtbehoefte – De vrouwentong kan bijna overal worden neergezet, zolang het maar niet te donker is. Je kunt de kamerplant in de halfschaduw zetten, maar ook op een plek met direct of indirect zonlicht.
Water geven – In de winter hoef je de vrouwentong slechts eens in de 6 à 8 weken water te geven, en tijdens de zomer is eens in de 1 á 2 weken voldoende.

 

Lees alles over Sansevieria verzorging!

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 35 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht, Volle zon

Diervriendelijk

Licht giftig

Waterbehoefte

Weinig