MET LAMPJE
Potmaat: 19 cmHoogte: ± 18 cmStandplaats: Normaal daglicht

Terrarium Visby Ecosysteem - met lampje

Visby

Terrarium Visby Ecosysteem - met lampje

 37,95

Dit planten terrarium met licht is een bijzondere aanwinst in jouw woonkamer. Het ronde glas met kleine plantjes lijkt net een soort verlichte micro-wereld. Extra pluspunt: dit ecosysteem vraagt nauwelijks verzorging!

Lees verder...

 37,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Dit planten terrarium met licht is een bijzondere aanwinst in jouw woonkamer. Het ronde glas met kleine plantjes lijkt net een soort verlichte micro-wereld. Extra pluspunt: dit ecosysteem vraagt nauwelijks verzorging! Planten terrarium Visby bestaat uit verschillende plantjes, waaronder de Fittonia. Stenen, mos, actieve kool en vulcaponic maken het terrarium compleet. Actieve kool en vulcaponic zorgen voor een goede drainage en gezonde potgrond, zodat je heel lang van dit ecosysteem kunt genieten!

Doordat dit glas is afgesloten met een kurk, ontstaat er een eigen ecosysteem. Dit betekent dat je de plant nauwelijks hoeft te verzorgen! De verlichting is bevestigd aan de kurk, en wordt compleet met batterij geleverd. Zo kun je direct van jouw nieuwe terrarium genieten.

 

Dit product kan helaas niet geleverd worden naar adressen in België of op de Waddeneilanden. Onze DIY terrariums kunnen we wel op alle adressen in Nederland en in België bezorgen. Omdat dit terrarium speciaal voor jou gemaakt wordt, hebben we één dag extra nodig om jouw bestelling bij te bezorgen.

Let op! – Zet het planten terrarium op een plek waar de hoeveelheid licht en de temperatuur zo min mogelijk schommelen. Vermijd tocht of een plek in de buurt van de verwarming, en verplaats het ecosysteem zo min mogelijk nadat je een plek hebt uitgekozen.
Lichtbehoefte – Zet het terrarium op een lichte plek, uit direct zonlicht.
Water geven – Niet nodig: doordat het terrarium is afgesloten, ontstaat hier een eigen ecosysteem. Het water wordt opgenomen door de planten en vervolgens verdampt, zodat er een soort kringloop ontstaat.

 

Lees alles over terrarium verzorging.

Extra informatie

Potmaat

19 cm

Hoogte

± 18 cm

Standplaats

Normaal daglicht