-18%
Hoogte: ± 30 cmKleur: Potmaat: 20 cm

Ecosysteem mini palm weckpot (DIY)

ecosysteem minipalm weckpot

Ecosysteem mini palm weckpot (DIY)

 32,95

Deze mini palm in weckpot zorgt geheel voor zichzelf. Zodra je het DIY-pakket in elkaar hebt gezet, begint de plant namelijk zijn eigen ecosysteem op te bouwen. Het kost je slechts enkele minuten in het pakket in elkaar te zetten, en vervolgens heb je er geen omkijken meer naar!

Lees verder...

 32,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

Door een eigen ecosysteem op te bouwen in de weckpot, zorgt de mini palm geheel voor zichzelf. Deze plant in weckpot wordt geleverd als een DIY pakket, dat bestaat uit een weckpot, mos, potgrond en het plantje. Met enkele stappen zet je dit ecosysteem in elkaar, en daarna hoef je er nooit meer voor te zorgen! De mini palm is een klein maar zeer indrukwekkend plantje, dat officieel Biophytum sensitivum heet. Deze naam betekent letterlijk: een gevoelige levende plant. De palm kan zich namelijk bewegen: bij zonlicht, warmte, aanraking en trilling draaien de deelblaadjes rond hun as. In de avond laat de plant zijn blaadjes ook slap hangen, om ‘s ochtends weer fier omhoog te staan. Een zeer interessant plantje, dat niet gauw zal vervelen.

Was je handen goed voordat je aan de slag gaat met het ecosysteem. Geef de plant nog een keer goed water in het kweekpotje, en laat deze goed uitlekken. Hierna kun je de mini palm oppotten met de potgrond en mos. Sluit de weckpot af en zet deze op een lichte plaats, maar niet in de volle zon.

 

Extra informatie

Hoogte

± 30 cm

Kleur
Potmaat

20 cm