Combideal: Combideal

Hangplantenbox 4 stuks

Hangplantenbox 4 stuks

 69,95

Hang in there met deze toffe hangplantenbox! Ideaal voor als alle hoekjes in je huis al vol staan met kamerplanten, maar je er tóch nog een… Lees verder

Lees verder...

 69,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Hang in there met deze toffe hangplantenbox! Ideaal voor als alle hoekjes in je huis al vol staan met kamerplanten, maar je er tóch nog een paar extra wilt!

Staat jouw huis al vol kamerplanten, maar wil je er stiekem nog meer? Hang ze dan op! Deze hangplantenbox bevat 4 mooie groene hangplanten. Ook ideaal voor als je huis niet zo groot is. Hangplanten geven namelijk meer groen aan je ruimte, zonder vloeroppervlakte in te nemen.

De Hangplantenbox bestaat uit de volgende 4 kamerplanten:

Hangplanten zorgen voor ruimtelijkheid en een stijlvol geheel en zijn een echte aanwist voor je interieur. Hang meerdere hangplanten bij elkaar voor een leuk plantenhoekje, of verdeel ze over de kamers in je huis.

Tip: maak van je hangplant een klimplant door hem omhoog te leiden langs de muur! Gebruik hiervoor onze klim-accessoires.

Let op! – De bladtekening van de Scindapsus kan bij veel licht vervagen. Mocht dit gebeuren, verplaats hem dan naar een donkerder plekje.
Lichtbehoefte – Hang de Scindapsus en Aeschynantus op een lichte plaats, uit direct zonlicht. De Hedera en Epiphyllum kunnen in een wat donkerder hoekje hangen.
Water geven – Houd de potgrond van de kamerplanten lichtvochtig en besproei regelmatig met een plantenspuit.

Lees alles over kamerplanten verzorging

Deze combideal wordt geleverd exclusief sierpotten. 

Extra informatie

Combideal

Combideal