Potmaat: 25 cmHoogte: ± 38cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: Niet giftig

Terrarium Cartagena Ecosysteem

Cartagena

Terrarium Cartagena Ecosysteem

 64,95

Planten terrarium Cartagena is een elegant, druppelvormig glas met diverse planten. Het terrarium is afgesloten met een kurk, zodat er een eigen ecosysteem ontstaat. Dit betekent dat je de plantjes nauwelijks hoeft te verzorgen!

Lees verder...

 64,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Planten terrarium Cartagena is een elegant, druppelvormig glas met diverse planten. Het terrarium is afgesloten met een kurk, zodat er een eigen ecosysteem ontstaat. Dit betekent dat je de plantjes nauwelijks hoeft te verzorgen! Dit planten terrarium bestaat uit verschillende groene plantjes, speciaal geselecteerd voor terraria. Deze planten houden namelijk van een hoge luchtvochtigheid. Stenen, mos, potgrond en actieve kool maken het geheel compleet. Actieve kool zorgt voor een goede drainage en gezonde potgrond, zodat je heel lang van dit ecosysteem kunt genieten!

 

Let op! – Zet het planten terrarium op een plek waar de hoeveelheid licht en de temperatuur zo min mogelijk schommelen. Vermijd tocht of een plek in de buurt van de verwarming, en verplaats het ecosysteem zo min mogelijk nadat je een plek hebt uitgekozen.
Lichtbehoefte – Zet het terrarium op een lichte plek, uit direct zonlicht.
Water geven – Niet nodig: doordat het terrarium is afgesloten, ontstaat hier een eigen ecosysteem. Het water wordt opgenomen door de planten en vervolgens verdampt, zodat er een soort kringloop ontstaat.

Dit product kan helaas niet geleverd worden naar adressen in België of op de Waddeneilanden. Onze DIY terrariums kunnen we wel op alle adressen in Nederland en in België bezorgen. Omdat al onze terrariums speciaal voor jou gemaakt worden, hebben we één dag extra nodig om jouw bestelling bij te bezorgen.

 

Lees alles over terrarium verzorging.

Extra informatie

Potmaat

25 cm

Hoogte

± 38cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Niet giftig