Potmaat: 33 cmHoogte: ± 45 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: Niet giftig

Terrarium Dijon Ecosysteem - tafel - DIY

Terrarium Dijon

Terrarium Dijon Ecosysteem - tafel - DIY

 299,95

Een tafel en planten terrarium in één: dit ecosysteem terrarium Dijon met waaierpalm is een echt designitem in het interieur. Kies een mooie plek uit en geniet van deze bijzondere tafel, met een plant die je bijna nooit hoeft te verzorgen.

Lees verder...

 299,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Een tafel en planten terrarium in één: dit ecosysteem terrarium Dijon met waaierpalm is een echt designitem in het interieur. Kies een mooie plek uit en geniet van deze bijzondere tafel, met een plant die je bijna nooit hoeft te verzorgen. Dit glazen terrarium van Growing Concepts wordt compleet met hoogwaardig tafelblad van eikenhout geleverd. Dijon is het allereerste ecosysteem dat tegelijkertijd een bijzettafel is! In het terrarium zit de prachtige Livistona, ook wel bekend als waaierpalm. Doordat dit glas is afgesloten, ontstaat er een eigen ecosysteem. Het water wordt opnieuw gebruikt, waardoor de plant grotendeels voor zichzelf zorgt. De kleur van het glas is Smoky Brown: een sfeervolle tint die prachtig combineert met de groene plant.

Specificaties:
Hoogte: 45 cm
Breedte: 33 cm
Diameter tafelblad: 40 cm

Deze planten terrarium tafel wordt als Do It Yourself-pakket geleverd. Het bevat alle benodigdheden én stap-voor-stap instructies om zelf aan de slag te gaan. Omdat al onze terrariums speciaal voor jou gemaakt worden, hebben we één dag extra nodig om jouw bestelling bij te bezorgen.

 

Let op! – Zet het planten terrarium op een plek waar de hoeveelheid licht en de temperatuur zo min mogelijk schommelen. Vermijd tocht of een plek in de buurt van de verwarming, en verplaats het ecosysteem zo min mogelijk nadat je een plek hebt uitgekozen.
Lichtbehoefte – Zet het terrarium op een lichte plek, uit direct zonlicht.
Water geven – Niet nodig: doordat het terrarium is afgesloten, ontstaat hier een eigen ecosysteem. Het water wordt opgenomen door de planten en vervolgens verdampt, zodat er een soort kringloop ontstaat.

 

Lees alles over terrarium verzorging.

Extra informatie

Potmaat

33 cm

Hoogte

± 45 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Niet giftig