Potmaat: 23 cmHoogte: ± 24 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: Niet giftig

Terrarium Vipava Ecosysteem

Vipava

Terrarium Vipava Ecosysteem

 42,95

Planten terrarium Vipava is een klassiek, bolvormig glas met groene planten. Doordat dit glas is afgesloten met een kurk, ontstaat er een eigen ecosysteem. Dit betekent dat je de planten nauwelijks hoeft te verzorgen!

Lees verder...

 42,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Planten terrarium Vipava is een klassiek, bolvormig glas met groene planten. Doordat dit glas is afgesloten met een kurk, ontstaat er een eigen ecosysteem. Dit betekent dat je de planten nauwelijks hoeft te verzorgen! Planten terrarium Vipava bestaat uit verschillende groene plantjes. Stenen, potgrond en actieve kool maken het terrarium compleet. Actieve kool zorgt voor een goede drainage en gezonde potgrond, zodat je heel lang van dit ecosysteem kunt genieten!

 

Dit product kan helaas niet geleverd worden naar adressen in België of op de Waddeneilanden. Onze DIY terrariums kunnen we wel op alle adressen in Nederland en in België bezorgen. Omdat dit terrarium speciaal voor jou gemaakt wordt, hebben we één dag extra nodig om jouw bestelling bij te bezorgen.

Let op! – Zet het planten terrarium op een plek waar de hoeveelheid licht en de temperatuur zo min mogelijk schommelen. Vermijd tocht of een plek in de buurt van de verwarming, en verplaats het ecosysteem zo min mogelijk nadat je een plek hebt uitgekozen.
Lichtbehoefte – Zet het terrarium op een lichte plek, uit direct zonlicht.
Water geven – Niet nodig: doordat het terrarium is afgesloten, ontstaat hier een eigen ecosysteem. Het water wordt opgenomen door de planten en vervolgens verdampt, zodat er een soort kringloop ontstaat.

 

Lees alles over terrarium verzorging.

Extra informatie

Potmaat

23 cm

Hoogte

± 24 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Niet giftig