-27%
INCLUSIEF SIERPOTTEN!

Tuinkneusjesbox incl. sierpotten 8 stuks

Tuinkneusjesbox incl. sierpotten

Tuinkneusjesbox incl. sierpotten 8 stuks

 37,95

Kan jouw tuin of balkon wel wat extra tuinplanten gebruiken? Bestel dan onze Tuinkneusjesbox. De tuinplanten in deze voordelige set inclusief sierpotten hebben misschien een klein schoonheidsfoutje, of hebben simpelweg te lang in het schap gestaan. Geef jij de Tuinkneusjes een tweede kans?

Lees verder...

 37,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Heb jij een groen (buiten)hart? Dan is onze Tuinkneusjesbox inclusief sierpotten een perfect project voor jou! Dit is een box vol met tuinplanten die wat extra liefde nodig hebben. Ze hebben soms een schoonheidsfoutje, zijn van wat mindere kwaliteit of hebben simpelweg te lang in de schappen gestaan.

Let op:

  • De precieze inhoud is een verrassing. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen giftige/niet-giftige planten, en je kunt geen voorkeuren aan ons doorgeven.
  • De box bevat onze Dublin plantenpotten.
  • Delivery to the Netherlands and Belgium only.

Helaas worden er in de plantenhandel veel tuinplantjes weggegooid. Een groot deel van de tuinplanten die niet meer aan de juiste kwaliteit voldoet of die simpelweg te lang in de schappen heeft gestaan gaan de groenbak in. Door de lancering van de Groene Kneusjes box hebben we al meer dan 1 miljoen plantjes weten te redden. Hetzelfde willen we nu bij de tuinplanten bereiken! Welke buitenplanten je precies zult ontvangen kunnen wij vooraf niet zeggen. Het is namelijk geheel afhankelijk van de soorten tuinplanten die we kunnen onderscheppen.

Hoewel de inhoud van de Tuinkneusjesbox nog een verrassing is, kunnen we je wel het volgende beloven: je ontvangt een box vol met tuinplanten waarvan de waarde gemiddeld op zo’n 50 euro ligt. Sommige planten zijn misschien een beetje ‘kneuzig,’ maar kunnen zeker nog een mooi leven tegemoet gaan met de juiste verzorging en liefde.

Hoeveel planten zitten er in de box?

Het aantal planten verschilt op basis van de plantsoort en (pot)maten, maar je kunt ervan uitgaan dat je minimaal 8 plantjes inzitten. De potmaten variëren van ongeveer 12 cm in diameter tot maximaal 14 cm in diameter. Soms met een enkele uitzondering. Bij alle planten wordt een plantenpot meegeleverd. Het beste is wel om hier zelf nog een gaatje in te maken, zodat overtollig water weg kan lopen.

Welke tuinplanten zitten er in mijn box?

De inhoud van de box wordt ter plekke bepaald op basis van de tuinplanten die we kunnen onderscheppen. We snappen natuurlijk dat je geen plantenrommeltje in je tuin wilt. We zullen er dus ook een aantal tuinplanten dubbel in doen om structuur in je tuin te creëren. Herken je een plantsoort niet, en heeft deze geen kaartje? Kijk dan even of de naam in de kwekerspot gegraveerd staat. Dit is bij een deel van de planten het geval. Staat de plantnaam hier niet genoteerd? Dan kun je altijd gebruik maken van de gratis Plantsnap-app. Deze app herkent planten op basis van foto’s.

Hoe verzorg ik mijn tuinplanten?

We laten je natuurlijk niet in de steek na het afleveren van onze Tuinkneusjesbox! Samen gaan we ervoor zorgen dat de tuinplanten op jouw buitenplaats weer een nieuw leven krijgen. Zodra je hebt uitgevogeld welke planten je precies hebt gekregen, kun je per plant opzoeken hoe je hem of haar het beste kunt verzorgen. Als je vragen hebt of er niet uitkomt, neem dan even contact op met onze Plantenservice.

Kan er rekening worden gehouden met planten die giftig zijn voor kinderen of huisdieren?

Wij kunnen in de Tuinkneusjesbox helaas geen onderscheid maken tussen giftige/niet-giftige planten. Daarnaast kun je geen voorkeuren voor bepaalde planten doorgeven.

Wat moet ik doen als er een aantal blaadjes zijn losgeraakt/gescheurd tijdens het vervoer?

Doordat een deel van de plantjes uit de Tuinkneusjesbox iets ouder of van wat mindere kwaliteit is, kan het soms voorkomen dat het vervoer ze wat zwaarder valt dan verse planten van hoge kwaliteit. Hierdoor kan het een enkele keer gebeuren dat één of enkele plantjes uit de box wat blaadjes verliezen/scheuren. Dit bladverlies is doorgaans minimaal en niet schadelijk voor de plant. Als je ze wat extra liefde geeft is het bladverlies in no time niet meer zichtbaar! We bieden dan ook geen compensatie voor planten die enkele blaadjes hebben verloren/gescheurd tijdens het vervoer.

Veelgestelde vragen over de Tuinkneusjesbox

Zijn de planten winterhard?
Ja, de meeste planten in de box zijn meerjarig en winterhard. Echter, zijn we wel afhankelijk van welke plantjes we kunnen onderscheppen. Daarom zullen er ook regelmatig eenjarige plantjes tussen zitten.
Wat is de beste grond om de Kneusjes in te planten?
De beste grond is gewoon zwarte tuinaarde, dus dat is lekker makkelijk. Voor rotsplanten mag de aarde droger/groffer zijn.