Potmaat: 12 cm

Gebruikte Kwekerspot - diameter 12cm 5 stuks

Gebruikte kwekerspotten

Gebruikte Kwekerspot - diameter 12cm 5 stuks

 1,75

Jij kan deze gebruikte kwekerspotten een tweede kans geven! Altijd handig om te hebben voor bijvoorbeeld stekjes of het opkweken van mini plantjes.

Lees verder...

 1,75

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Gebruikte kwekerspotten zijn perfect wanneer je een stekje wil laten groeien of een pot hebt zonder afwateringsgaten. Zet je plant in de kwekerspot en zet deze dan weer in een pot naar keuze. Zo krijgt je plant niet te veel water en verminder je de kans op wortelrot zonder hydrokorrels te hoeven toevoegen.

Onze kwekerspotten hebben al heel wat meegemaakt en worden normaal gesproken weg gegooid. Wij houden zo nu en dan wat kwekerspotten over waardoor ze gerecycled kunnen worden. Het kan goed voorkomen dat niet alle maten van de kwekerspotten beschikbaar zijn. Door voor gebruikte kwekerspotten te kiezen help je dus het milieu te sparen!

De kwekerspotten worden per set van vijf verkocht in verschillende maten. Op zoek naar een andere maat? Klik hier voor kwekerspotten in p6, p17 en p21.

Let op: Wanneer je deze kwekerspotten krijgt is het wel slim om deze van tevoren even met een sopje te wassen. Er kan nog wat aarde aan zitten.

Extra informatie

Potmaat

12 cm