-32%
BUNDELVOORDEEL
Combideal: Combideal

Groene Kantoorbox 5 stuks

Groene Thuiswerkbox

Groene Kantoorbox 5 stuks

 39,95

Terug naar kantoor? Neem onze Back to Officebox mee! Deze box bestaat uit 4 makkelijke planten + 1 extra mystery plant. Samen toveren ze jouw bureau niet alleen om tot een gezellige werkruimte, maar ook tot een plek waar je beter zult presteren!

Lees verder...

 39,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Yes, we mogen wat vaker naar kantoor! Als je veel vanuit huis hebt gewerkt, is dat vast even wennen. Mogelijk stond er nog een vergeten (en inmiddels verdorde) plant op je bureau, waar je even een traantje om moest laten. En misschien kun je je niet meer zo goed concentreren met al dat rumoer op kantoor. Met onze Groene Kantoorbox wordt die transitie een stuk makkelijker! De 5 kamerplanten uit deze box transformeren jouw bureau tot een fijne omgeving, waar je stressvrij & productief kunt werken. Wetenschappelijk onderzoek van de University of Michigan heeft namelijk aangetoond dat groene planten:

  • Je concentratie verbeteren
  • Je productiviteit verhogen
  • Je geheugen tot wel 20% kunnen verbeteren

Bovendien voel je je relaxter én gelukkiger in een groene omgeving, zo bleek uit onderzoeken van Washington State University en de University of Technology Sydney.

De inhoud van de Groene Kantoorbox:

De Groene Kantoorbox bestaat uit box bestaat uit een 4 makkelijke planten + 1 extra mystery plant. Welke plant dit is, ontdek je pas als je de box uitpakt! Elke plant heeft potmaat 12, en past zo perfect in een van onze plantenpotten met maat 13 of 14.

  1. Pannenkoekenplant (Pilea Peperomioides)

Met zijn retro-look en ronde blaadjes is de Pannenkoekenplant een van de populairste planten van dit moment. Onder elke plantliefhebber, met of zonder groene vingers. De Pannenkoekenplant is namelijk erg makkelijk om te verzorgen én om te stekken. Perfect als je de plantencollectie verder uit wilt breiden.

  1. Monstera Deliciosa

De Monstera staat bekend om de bijzondere bladvorm, met insnijdingen langs de bladrand en gaten langs de nerf. Als jonge plant heeft deze Monstera nog geen insnijdingen, maar deze zullen steeds meer verschijnen naarmate de plant ouder wordt. De Monstera is een sterke, luchtzuiverende kamerplant, die niet veel verzorging vraagt.

  1. Calathea

De Calathea is een prachtige, bewegelijke plant. Hij gaat dagelijks een prachtige transformatie door, waarbij zijn mooi getekende blad dichtvouwt en de paarse onderkant wordt getoond. Ben je in alle werkdrukte een keertje vergeten om water te geven? Geen probleem! Net zoals de andere planten uit deze box, kan ook de Calathea wel tegen een stootje.

  1. Crassula Ovata Hobbit

De Crassula is een ijzersterke plant met een wilde look, die nauwelijks verzorging vraagt. Het is namelijk een vetplant, en daarmee onwijs makkelijk om te verzorgen. De Crassula ontvangt liever te weinig dan teveel water. Tijdens de zomer kun je de plant 1 week droog laten staan voordat je weer water geeft, en tijdens de winter kan je hier wel 6 weken mee wachten!

  1. Een mystery plant

Welke plant dit is, ontdek je wanneer je jouw Groene Kantoorbox uitpakt! Wat we alvast kunnen beloven is dat dit ook een ideale kantoorplant is, die weinig verzorging vraagt. Net zoals de andere planten uit de box, heeft ook de mystery plant potmaat 12.

Mocht een van deze planten niet beschikbaar zijn, dan zorgen wij uiteraard voor een passend alternatief!

Let op: De planten uit de Groene Kantoorbox worden exclusief sierpotten geleverd. Op zoek naar bijpassende potten? Bekijk alle plantenpotten!

Extra informatie

Combideal

Combideal