YITH Badge
Kleur: RoodPotmaat: 13 cm

Oslo Viber - Rood - 2 stuks

Oslo Rood

Oslo Viber - Rood - 2 stuks

 13,90

Dit duo bestaat uit twee rode Oslo plantenpotten, gemaakt van biologisch afbreekbare materialen. Dit plantenpot duo is daarmee niet alleen een mooie, maar ook een bewuste keuze voor jouw planten!

Lees verder...

 13,90

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Dit duo bestaat uit twee rode Oslo plantenpotten, gemaakt van biologisch afbreekbare materialen. Dit plantenpot duo is daarmee niet alleen een mooie, maar ook een bewuste keuze voor jouw planten! Wij zijn onwijs trots op onze rode Oslo plantenpotten. Het zijn duurzamere, biologisch afbreekbare plantenpotten die gemaakt zijn van aardappelschillen en olifantengras. Allemaal van Nederlandse bodem. Olifantengras heeft vrijwel geen bestrijdings- en bemestingsmiddelen nodig én zorgt voor een vruchtbare bodem. Een win-win situatie dus!

De rode Oslo plantenpotten zijn geschikt voor planten met potmaat 12. Op zoek naar andere plantenpotten van biologisch afbreekbare materialen? Bekijk alle Oslo plantenpotten, in verschillende kleuren en potmaten!

Deze pot bevat 10% vezels van olifantengras. De grondstoffen van deze potten zijn zowel bio-based als biologisch afbreekbaar, maar zijn niet gecertificeerd. We beschikken niet over deze certificering, doordat de pot binnen twaalf maanden afgebroken moet worden om dit te halen. Dit is natuurlijk niet handig wanneer je een bloempot koopt. Deze plantenpot is dan ook op de lange termijn biologisch afbreekbaar, maar je kan er eerst een tijd van genieten!

 

Duurzamere keuze – dit product is gemaakt van duurzamere materialen. De ingrediënten zijn bio-based en daarnaast is dit product ook biologisch afbreekbaar. Lees hier meer over de duurzamere keuze.

Extra informatie

Kleur

Rood

Potmaat

13 cm

Duurzamere keuze

Ja