Hoogte: ± 105 cmKleur: Potmaat: 32 cm

Anthurium Clarinervium XXL – P 32 cm

Anthurium Clarinervium

Anthurium Clarinervium XXL – P 32 cm

 99,95

Deze Anthurium Clarinervium XXL is een groene populaire kamerplant! Dit uitzonderlijk grote formaat kom je niet snel tegen. De Anthurium Clarinervium valt op dankzij de combinatie van donkergroen blad met grijswitte nerven die op aders lijken.

Lees verder...

 99,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Deze Anthurium Clarinervium XXL is een zeer grote uitvoering van de populaire kamerplant, die meestal alleen in kleiner formaat beschikbaar is. Deze variant van 105 cm hoog zul je niet zo gauw tegenkomen. De Anthurium Clarinervium valt op dankzij de combinatie van donkergroen blad met grijswitte nerven, die onwijs op aders lijken. Het zal je dan ook niet verbazen dat de plant ook wel ‘Aderplant’ wordt genoemd.

Zet de plant op een lichte plek, uit direct zonlicht. Houd de potgrond licht vochtig door geregeld kleine beetjes water te geven. Kijk uit dat je nooit teveel water geeft, om te voorkomen dat de plant natte wortels krijgt. De Anthurium houdt van een hoge luchtvochtigheid. Daarom raden we aan om het blad wekelijks te besproeien met een waterspuit, en om de plant niet naast de verwarming te plaatsen.

Extra informatie

Hoogte

± 105 cm

Kleur
Potmaat

32 cm