Potmaat: 12 cmHoogte: ± 35 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: Licht giftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Anthurium met Florence Vaas - DIY

Hydroponie Anthurium

Anthurium met Florence Vaas - DIY

 29,95

Met dit Anthurium in vaas DIY-pakket creëer je jouw eigen hydroponie plant. Is dat moeilijk? Zeker niet. Sterker nog: je bent in…

Lees verder...

 29,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Met dit Anthurium in vaas DIY-pakket creëer je jouw eigen hydroponie plant. Is dat moeilijk? Zeker niet. Sterker nog: je bent in 3 simpele stappen klaar! Deze Anthurium groeit in een vaas; een groeiwijze die ook wel hydroponie wordt genoemd. Je kunt het wortelstelsel van de kamerplant steeds groter zien worden in het water. Een mooi en bijzonder geheel, dat ook nog eens makkelijk is om te verzorgen.

Zo zet je de Anthurium op water (zie voorbeeldvideo hiernaast):

  1. Maak de vaas schoon en vul deze met (kraan)water op kamertemperatuur.
  2. Haal de plastic kwekerspot van de Anthurium en haal het grootste deel van de potgrond weg van de wortels. Doe dit voorzichtig, om de wortels zo min mogelijk te beschadigen.
  3. Houd de wortels onder de lopende kraan om de laatste restjes potgrond weg te spoelen, en zet de kamerplant in de vaas. Zorg ervoor dat alleen de wortels onder water staan.

En voilá, jouw hydroponie plant is af! Nu hoef je alleen nog een mooi plekje uit te zoeken.

Over de Anthurium

De Anthurium andreanum (flamingoplant) is een populaire kamerplant met opvallende roze bloemen. Hiermee haal je echt een tropische sfeer in huis! De Anthurium ziet er altijd goed uit, want deze kamerplant kan het hele jaar door bloeien.

Let op! – Zet de wortels niet geheel onder water, maar vul het water tot ca. halverwege de wortels. Zo krijgen de wortels genoeg zuurstof. Het jonge blad en de kolven van de Anthurium zijn licht giftig en kunnen leiden tot misselijkheid en braken.
Lichtbehoefte – Zet de Anthurium in vaas op een lichte plek met indirect zonlicht.
Water geven – Ververs het water eens in de twee weken. Giet de vaas voorzichtig leeg terwijl je de wortels erin laat zitten. Vul de vaas daarna aan met water op kamertemperatuur.
Lees alles over Anthurium verzorging of ontdek meer hydroponie!

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 35 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Licht giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld