Potmaat: 12 cmHoogte: ± 20 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglichtDiervriendelijk: Niet giftigWaterbehoefte: Veel

Callisia Repens Turtle Schildpadplant

Callisia Turtle

Callisia Repens Turtle Schildpadplant

 8,95

De schildpadplant (Callisia repens ‘Turtle’) is een geschikte plant om aan reptielen (zoals schildpadden), knaagdieren en sommige vogels te voeren. Deze Pet Candy-plant…

Lees verder...

 8,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De schildpadplant (Callisia repens ‘Turtle’) is een geschikte plant om aan reptielen (zoals schildpadden), knaagdieren en sommige vogels te voeren. Deze Pet Candy-plant wordt compleet met bedrukte pot geleverd. De schildpadplant is een snelgroeiende kamerplant met dikke, kleine blaadjes. Deze hebben een soort schubachtige opbouw, die doet denken aan een schildpad. Je mag de plant aan schildpadden en andere reptielen voeren. Ook knaagdieren en sommige vogels (bijv. de kanarie, papegaai en valkparkiet) lusten de schildpadplant graag.

Tip – Geef jouw huisdier af en toe een paar stengels, maar laat ze niet onbeperkt van de plant snoepen. Zo blijft het een echte traktatie! Bovendien blijft de plant langer mooi en gezond.
Lichtbehoefte – Zet de schildpadplant op een plek in de halfschaduw, uit direct zonlicht.
Water geven – Geef de schildpadplant ‘s zomers 2 keer per week water. In de winter is 1x per week voldoende. Laat de potgrond licht opdrogen voor je weer water geeft.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht

Diervriendelijk

Niet giftig

Waterbehoefte

Veel