MET LAMPJE
Hoogte: ± 35 cmStandplaats: Normaal daglicht

Philodendron White Wave Lichtplantje

Philodendron White Wave Lichtplantje

Philodendron White Wave Lichtplantje

 34,95

Dit Philodendron white wave lichtplantje is een echte blikvanger in jouw interieur. De vaas staat op een lichtgevend plankje, waardoor deze kamerplant én wortels helemaal in de spotlights staan.

Lees verder...

 34,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Dit Philodendron white wave lichtplantje is een echte blikvanger in jouw interieur. De vaas staat op een lichtgevend plankje, waardoor deze kamerplant én wortels helemaal in de spotlights staan. Dit lichtplantje herken je aan de bont gestreepte bladeren. De jongste blaadjes van deze kamerplant zijn helemaal groen. Naarmate de bladeren ouder worden, ontstaan er (steeds meer) witte strepen. Het lichtplantje staat met haar wortels op water. Deze manier van planten groeien wordt ook wel hydroponie genoemd. Niet alle kamerplanten zijn geschikt voor hydroponie, maar er zijn genoeg om uit te kiezen. De Philodendron white wave is een bijzondere verschijning onder de hydroponie planten, met bont gestreepte bladeren.

Het Philodendron lichtplantje wordt kant en klaar geleverd, inclusief plateau met licht, vaas en batterijen. Het enige dat je hoeft te doen, is water toevoegen en een mooi plekje uitzoeken.

Let op! – Zet de wortels niet geheel onder water, maar vul het water tot ca. halverwege de wortels. Zo krijgen de wortels genoeg zuurstof.
Lichtbehoefte
Zet het Philodendron lichtplantje op een plek met veel licht, maar geen direct zonlicht.
Water geven – Ververs het water van dit lichtplantje eens in de twee weken. Giet de vaas voorzichtig leeg terwijl je de wortels erin laat zitten. Vul de vaas daarna aan met water op kamertemperatuur.

Lees alles over Philodendron verzorging of ontdek meer hydroponie!

Extra informatie

Hoogte

± 35 cm

Standplaats

Normaal daglicht