BESTSELLER
Potmaat: 12 cmHoogte: ± 25 cmDiervriendelijk: Niet giftigStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglichtWaterbehoefte: Veel

Varen Duo Krulvaren & Krokodillenvaren

Varen Duo Krulvaren & Krokodillenvaren

 18,85

Het Varen Duo bestaat uit twee prachtige kamerplanten: de Nephrolepis green lady (krulvaren) & de Microsorum crocodyllus (krokodillenvaren). Samen vormen … Lees verder

Lees verder...

 18,85

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Het Varen Duo bestaat uit twee prachtige kamerplanten: de Nephrolepis green lady (krulvaren) & de Microsorum crocodyllus (krokodillenvaren). Samen vormen deze planten een stijlvol & luchtzuiverend team, dat jouw interieur een groene boost geeft.

De Nephrolepis green lady (krulvaren) & de Microsorum crocodyllus (krokodillenvaren) komen van oorsprong uit Zuid-Oost Azië. Hier groeien de kamerplanten veel onder de schaduw van andere, grotere planten, waardoor weinig zonlicht geen probleem is. Dit maakt het Varen Duo perfect voor een schaduwrijke plek.

Wat de Nephrolepis green lady extra bijzonder maakt, is het feit dat het een sterk luchtzuiverende kamerplant is. De Nephrolepis geeft meer zuurstof af dan de gemiddelde plant, en is daarmee onderdeel van het ‘Air so Pure’-label. Hoewel de Krokodillenvaren ook luchtzuiverend is, is deze kamerplant hier niet beroemd om. Wat de Microsorum crocodyllus zo uniek maakt, is het bijzondere bladpatroon. Dit lijkt sprekend op de geschubde huid van een krokodil.

 

Let op! – Geef dit Varen Duo altijd water langs de zijkant van de planten, maar nooit in het midden / in het hart van de planten.

Lichtbehoefte – Hoewel beide varens in de halfschaduw kunnen staan, is de krulvaren eventueel ook geschikt voor een lichter plekje met indirect zonlicht. De krokodillenvaren staat het liefst in de halfschaduw.

Water geven – Geef het Varen Duo in het voorjaar en de zomer twee keer per week water. In de herfst en winter hoef je ze maar één keer per week water te geven. De kamerplanten bouwen wat reserves op in het blad, dus het zal niet erg zijn als je af en toe vergeet water te geven.

 

Lees alles over kamerplanten verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 25 cm

Diervriendelijk

Niet giftig

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht

Waterbehoefte

Veel