-55%
Potmaat: 12 cmHoogte: ± 20 cmStandplaats: HalfschaduwDiervriendelijk: Niet giftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Cyperus Zumula Kattengras - 4 stuks inclusief Oslo wit

Cyperus Zumula

Cyperus Zumula Kattengras - 4 stuks inclusief Oslo wit

 26,95

Cyperus zumula (4 stuks), beter bekend als kattengras, bevat essentiële voedingsstoffen en vezels voor jouw kat. Hierdoor laat hij andere planten met rust.

Lees verder...

 26,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Cyperus zumula, beter bekend als kattengras, bevat essentiële voedingsstoffen en vezels voor jouw kat! Met deze kamerplant in huis zal jouw kat minder snel aan andere kamerplanten kauwen. De Cyperus zumula (kattengras) is de musthave plant voor elke kattenmama of –papa. Deze kamerplant eist alle aandacht van jouw kat op: ze vinden het heerlijk om aan het kattengras te knabbelen. En dat is gunstig! Zowel voor jouw kat als voor jouw andere kamerplanten.

Katten krijgen vezels en andere essentiële voedingsstoffen binnen door de Cyperus zumula te eten. En doordat ze het hier zo druk mee hebben, is de kans groot dat jouw viervoeter andere kamerplanten met rust laat. Win-win! En wees niet bang voor minder aandacht voor jou. Kattengras is lekker, maar kan de liefde van jou voor je kat nooit vervangen natuurlijk.

Tip! – Meer planten in huis halen die veilig zijn voor je kat? Bekijk ook eens onze voordelige katvriendelijke plantenbox.
Lichtbehoefte – Het kattengras heeft een normale lichtbehoefte nodig en groeit gemakkelijk op een halfschaduw plekje.
Water geven – Geef het kattengras (net als je kat) regelmatig water. De potgrond mag niet uitdrogen tussen de gietbeurten door.

Deze vier kamerplanten worden geleverd inclusief onze sierpot Oslo wit. De plantenpot bio natural is een van onze plantenpotten waar we heel trots op zijn. Een duurzame biologisch afbreekbare plantenpot die gemaakt is van aardappelschillen en olifantengras, allemaal van Nederlandse bodem. Olifantengras heeft vrijwel geen bestrijdings- en bemestingsmiddelen nodig en zorgt voor een vruchtbare bodem. Een win-win situatie dus!

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Halfschaduw

Diervriendelijk

Niet giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld