Hoogte: ± 130 cmPotmaat: 24 cm

Monstera Deliciosa Gatenplant

Grote Monstera kopen

Monstera Deliciosa Gatenplant

 74,95

De Gatenplant Monstera Deliciosa is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire kamerplanten. Makkelijk te verzorgen en indrukwekkend vanwege de bijzondere bladeren.

Lees verder...

 74,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Gatenplant Monstera Deliciosa is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire kamerplanten. Makkelijk te verzorgen en een indrukwekkende sterke bladplant. Een geschikte groene kamerplant die zeer in trek is bij de plantenliefhebbers. Een echte ‘Urban Jungle’ plant!

Geef de plant een lichte standplaats uit de zon en regelmatig water geven. In de zomer is het aan te raden eens per 3 weken wat plantenvoeding bij de watergift toe te voegen. Bij het plaatsen van de plant in een plantenpot is het belangrijk om op de bodem een laagje hydrokorrels te leggen. Dit voorkomt dat de plant met zijn voeten in het water komt te staan.

Hoe wordt mijn grote Monstera verzonden?

Deze grote kamerplant wordt geleverd in een kweekpot. Alle extra grote kamerplanten worden verzonden in speciale verzenddozen. Deze zorgen ervoor dat jouw planten niet om kunnen vallen tijdens het transport. Zo beschadigen ze niet en worden ze in goede conditie bij jou thuis geleverd.

Houd er rekening mee dat de hoogte van de plant 10% kan afwijken (hoger of lager) dan de hoogte (inclusief pot) die is aangegeven in de productomschrijving.

Meer weten? Lees hier alles over de Monstera verzorging.

Extra informatie

Hoogte

± 130 cm

Potmaat

24 cm