Potmaat: 13 cmHoogte: ± 25 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht, Volle zonDiervriendelijk: GiftigWaterbehoefte: Veel

Hedera Helix White Wonder Klimop

Hedera Helix White Wonder

Hedera Helix White Wonder Klimop

 9,95

De Hedera helix white wonder (klimop) is een luchtzuiverende kamerplant, die je kunt laten hangen of klimmen. Het is een snelle groeier, die weinig verzorging vraagt.

Tip: Bestel deze plant via een van onze voordeelboxen en pak je voordeel!

Lees verder...

 9,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Hedera helix white wonder (klimop) is een makkelijke, groene kamerplant. Je komt de plant overal tegen: buiten klimt hij langs bomen en huizen omhoog, en binnen siert hij vaak als hangplant. Maar je kunt de Hedera binnenshuis ook mooi laten klimmen langs een rek of balk, voor een echt urban jungle-gevoel! Naast het feit dat de klimop er binnenshuis prachtig uitziet, is het ook nog eens heel nuttig. De Hedera helix white wonder is namelijk een sterk luchtzuiverende kamerplant, die schadelijke stoffen als formaldehyde met gemak uit de lucht filtert. De standplaats maakt weinig uit. De Hedera doet het goed in de halfschaduw, maar kun je eventueel ook op een licht of zonnig plekje neerzetten. Laat de plant wel geleidelijk wennen aan een zonnige plek, en houd er rekening mee dat de blaadjes lichter kleuren in de zon. Verder is het handig om te weten dat de plant snel groeit, maar ook makkelijk is om bij te snoeien naar de gewenste grootte. Meer weten? Lees hier alles over Hedera verzorging.

Dit artikel wordt exclusief pot geleverd. Op zoek naar een bijpassende pot? Bekijk alle plantenpotten!

Extra informatie

Potmaat

13 cm

Hoogte

± 25 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht, Volle zon

Diervriendelijk

Giftig

Waterbehoefte

Veel