-9%
SALE!
Potmaat: 12 cmHoogte: ± 20 cmDiervriendelijk: Niet giftigStandplaats: HalfschaduwWaterbehoefte: Gemiddeld

Maranta Leuconeura Duo Gebedsplanten

Maranta Leuconeura

Maranta Leuconeura Duo Gebedsplanten

 19,95

Waarom één Maranta kopen als je er ook twee kan kopen? De Maranta leuconeura fascinator tricolor en de Maranta leuconeura kerchoveana zijn een leuk gekleurd…

Lees verder...

 19,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Waarom één Maranta kopen als je er ook twee kan kopen? De Maranta leuconeura fascinator tricolor en de Maranta leuconeura kerchoveana zijn een leuk gekleurd kamerplanten duo. Dit Maranta leuconeura duo bestaat uit twee leuke groene kamerplantjes. De Maranta stamt af van de Calathea en daar hebben ze dan ook de prachtige bladtekeningen aan te danken. Donkergroen, lichtgroen en roze, deze Maranta’s hebben het allemaal!

In de avond sluiten de Maranta’s hun bladeren, net als biddende handen. Vandaar de bijnaam ‘gebedsplant(en)’. In de natuur groeit de Maranta in de tropen onder de schaduw van grote bomen en planten. In de woonkamer kun je deze kamerplanten dus ook gerust op een plaats met wat minder licht zetten. Een perfecter duo vind je niet!

Let op! – Te veel lichtinval kan de bladtekeningen van de Maranta vervagen. De Maranta is een echte hangplant, al is hij meestal geleverd als kleine plant die nog rechtop groeit.
Lichtbehoefte – De Maranta staat graag op een lichte plek, maar uit direct zonlicht. De lichtbehoefte zal ook effect hebben op de kleuren op het blad.
Water geven – Geef de Maranta regelmatig kleine beetjes lauw water om de potgrond vochtig te houden.

 

Lees alles over Maranta verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 20 cm

Diervriendelijk

Niet giftig

Standplaats

Halfschaduw

Waterbehoefte

Gemiddeld