-14%
Hoogte: ± 10 cmPotmaat: 7 cm

Mini cactus in betonpotje star (12-pack) – P 7 cm

mini cactus in betonpotje

Mini cactus in betonpotje star (12-pack) – P 7 cm

 35,95

Voor deze mini cactus set in betonpotjes kun je altijd wel een mooie plek vinden. Zet er bijvoorbeeld een paar in de vensterbank, een deel op een bijzettafeltje en nog een paar in de badkamer. Of zoek je nog een cadeautje voor de gasten van jouw bruiloft, verjaardag of…

Lees verder...

 35,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Voor deze mini cactus set in betonpotjes kun je altijd wel een mooie plek vinden. Zet er bijvoorbeeld een paar in de vensterbank, een deel op een bijzettafeltje en nog een paar in de badkamer. Of zoek je nog een cadeautje voor de gasten van jouw bruiloft, verjaardag of andere gelegenheid? Een mini cactus in betonpotje is een kant en klaar cadeau, waar je iedereen blij mee maakt! De mini cactus is heel makkelijk om te verzorgen. Je hoeft pas water te geven zodra de potgrond helemaal droog is, en je kunt ze op iedere standplaats neerzetten.

De cactussen hebben een potmaat met een diameter van 7 cm en zijn gemiddeld circa 10 cm hoog. Dit wisselt een beetje per soort.

Let op: De typen cactussen variëren! De afbeelding is slechts een indicatie. We doen altijd ons best om minimaal 4 verschillende soorten in een 12-pack te verpakken, maar we zijn hierin afhankelijk van het aanbod van de kweker. Soms kan er dus minder diversiteit zijn.

Meer weten? Lees hier alles over de cactus verzorging.

Extra informatie

Hoogte

± 10 cm

Potmaat

7 cm